Citește Descrierea Oficială

Master Of Cultura si Arte - Proiectare

&nbsp

Mai mare Universitatea de Stiinte Aplicate diploma in design

&nbsp

Domeniul de aplicare al programului de gradul este de 60 cr, dintre care 30 CR este pentru teza proiectului de dezvoltare. Studiile de dura aproximativ 1,5 ani.

&nbsp

Limba de predare este engleza.

Studiile vor începe în toamna anului 2012, 18 de locuri de studenți.

&nbsp

Program de gradul este desemnat pentru studenții care au un grad de licență, fie în design industrial, tehnologie, afaceri, arhitectura de interior sau de altă natură aplicabile grad academic, împreună cu un minim de trei ani de experiență de lucru de viață după finalizarea gradul lor de licență.

&nbsp

Acest program este destinat pentru profesioniștii care lucrează în domeniile de design intensive de afaceri și oferă pentru managementul inovației și instrumente de conducere de proiectare pentru o varietate de discipline de proiectare.

&nbsp

Studii axate pe strategii de inovare, de exemplu, de gândire de proiectare, sau de conducere va urma un curriculum adaptate individual, desfășurat într-un mediu multidisciplinar, de învățare proiect orientat.

&nbsp

Multi-metoda de studii constând din cursuri și seminarii, precum și sarcinile de lucru in echipa si de e-learning care se pregătesc pentru proiect comandantului de afaceri orientate spre dezvoltare Teza va oferi absolvenți pentru un set de instrumente metodologie diversă. Lucrări de proiect sunt planificate și efectuate sub supravegherea personalului KyUAS în colaborare permanentă între studenți și întreprinderi lor partenere / angajatori.

&nbsp

Studii începe în luna august 2012 și sunt programate să ultimele 18 luni la minim. A lua legatura cu sesiuni de-o dată pe lună, în medie, să aibă întotdeauna loc în după-amiaza consecutive vineri si sambata in Kouvola.Diplomă de master la o universitate de stiinte aplicate produce competenta pentru birouri publice și sarcini egale cu un grad academic superior.

&nbsp


Business Development Inovare - 10 cr

 • Design & Innovation Strategii
 • Design & Facilitarea operațiunilor de CDI
 • Tendințe & Analiza competitorilor
 • Designul de marketing

&nbsp


Strategii de afaceri de proiectare 10 CR

 • Gândirea de proiectare
 • Produs Portfolio Management
 • Managementul Proprietății Intelectuale

&nbsp


Gratuit alegere Studii 10 CR

 • Echipa de conducere de lucru
 • Servicii de proiectare
 • Abilitati de comunicații media
 • Ghid de experienta de proiectare


Master tezei de doctorat 30 cr

60 cr

&nbsp

&nbsp

Candidații pentru acest program trebuie să se aplice în mod direct la Kymenlaakso Universitatea de Științe Aplicate.

Formularul de cerere, copii ale certificatelor de scoala si marturii vor fi returnate la Biroul de Admitere. Solicitanții care au completat acceptabil de toate cerințele vor fi invitați la examenul de admitere. Examenele de admitere va avea loc la 22 mai 2012 în Kouvola, Finlanda. Reclamantă 's portofoliul vor fi verificate în examenul de admitere.

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 semestre
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date