Maestru al compoziției electronic muzică

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Electronic Music Compoziție

Prin Institutul Danez pentru Electronic Music (DIEM), Academia este singurul loc din Danemarca care oferă mai multe programe de studii în cadrul muzicii electronice. Programele de studiu funcționează în mod concertat cu alte programe de studii Academia de Muzică și cererile pe studenți în e-muzică sunt mari.

Genul de muzica electronica include traditii clasice și ritmice permit un spațiu fără sfârșit pentru creativitate atunci când compuneți muzică. În același timp, se construieste o punte de legătură între cele două genuri urmă la Academia.
4157
Aceste unități (Compoziția electronice) Cursul de studii la Royal Academy of Music, Aarhus, este un curs în care studenții dobândesc specialiști cunoștințe, aptitudini și calificări, pentru a deveni compozitori electronice la cel mai înalt nivel și forțele de conducere în afaceri de muzică. Gradul de master pregătește, de asemenea, studenți pentru studii postuniversitare la nivel de doctorat sau solist.

Structura curs are un accent constant pe această temă Compozitie / Productie. Zona de studiu principal oferă, de asemenea opțiuni de studenți de specializare în teoria sau executarea muzicii electronice sau un alt subiect de sprijin relevante, în funcție de profilul studentului.

Studii Antreprenoriale Subiectul este încheiat după al 3-lea semestru și oferă studenților cu instrumente relevante pentru administrarea / calitățile sale artistice prin exemplu de auto-management și abilități antreprenoriale.

Electronic Cursul grad Compozitie încheie cu proiectul de definit masterand, care se bazează pe interesele și nevoile studenților și constituie, de asemenea, specializarea acestora în domeniul de compoziție.

Subiectele de curs sunt împărțite în următoarele domenii:


  • Zona de studiu principal: Subiecte unde studentul este un interpret, precum și subiecte care susțin acest aspect.
  • Studii Antreprenoriale: Subiecte și proiecte în care elevii câștiga competențe și calificări ar fi antreprenori și manageri de procese dinamice și dobândi instrumente de administrare a carierei.
  • Proiectul Master: Proiectul în sine, precum și îndrumare subiecte care pregătesc elevul pentru munca de proiect.


Elementele cursului sunt creditate cu puncte ECTS, pe baza unei evaluări a volumului de muncă implicate în subiecte.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

The programmes have been given the highest status, both nationally and internationally. This means that they measure up to the best comparable courses on offer abroad. We train students for careers as ... Citeste mai mult

The programmes have been given the highest status, both nationally and internationally. This means that they measure up to the best comparable courses on offer abroad. We train students for careers as professional musicians, and, depending on the course taken, students graduate either as solo performers or as music teachers. Citește mai puţin
Aarhus , Helsinki , Stockholm , Malmö + 3 Mai mult Mai Puțin