Maestru al artelor liberale în studiile de florida

Generalități

Programul de descriere

Pentru oricine trăiește, de lucrări sau studii în Florida, cel mai bun mod de a înțelege starea noastră și problemele cu care ne confruntăm este de a le pune în contextul istoriei noastre și a culturii regionale distincte.

Programul de Studii Florida reuneste facultate din istorie, economie, geografie, științe politice, antropologie, precum și alte discipline pentru a crea o, explorare în profunzime integrată a identității schimbarea statului nostru ca o parte din America de Sud precum și o punte spre Bazinul Caraibelor.

De la politica de mediu și de gestionare a resurselor la provocările politice și reforma imigrației, Florida, prezintă aspecte distincte care merită o atenție deosebită. Studenții de la orice disciplina pot beneficia de cursuri de Studii din Florida se pregătesc pentru o carieră variind de la planificare urbană la asistență socială, la conservarea istorică a afacerilor internaționale. Pentru oricine care este interesat de modul în care se încadrează în chestiuni de importanță regională și globală statului nostru, acest program prezintă oportunitatea ideală de a folosi statul Florida, ca o învățătură și laborator de cercetare.

Studenții admiși la programul să ia cursuri de absolvent pentru urmărirea unui Master of Arts în Studii Liberale din Florida. absolvent limitate sunt alocațiilor disponibile atât pentru noi, și continuând studenților.

ruil,

Descrierea programului

Studii Florida piesa de Master of Arts Liberale Programul permite studenților să eșantion o gamă largă de clase interdisciplinare. Elevii să ia cursuri Florida pe bază în domeniul istoriei, Engleza, Geografie, Științe Politice, Jurnalism și Studii Media și Antropologie.

Elevii vor lucra în strânsă colaborare cu facultatea de program, care va aproba cursuri și să ofere consiliere cu privire la teze și publicații.

Cerinte program

Numărul total de ore necesare: 33 cursuri obligatorii în cadrul Programului de Studii Florida includ 1.) Introducere în Studii Florida și Regionale, 2.) timpuriu Florida Istorie, 3) Modern Florida Istorie, 4.) Geografia Florida (sau un curs de mediu apporved care are conținut Florida) și 5.) Orice aprobat literatură, scriere sau media, desigur, cu un conținut în Florida.

Restul programului fiecărui student de studiu va fi elaborat cu consilierul său. Fiecare semestru, programul circulă o listă de cursuri aprobate. În cazul în care elevii să identifice cursurile pe care doresc să includă, care nu sunt pe această listă (inclusiv un număr limitat de cursuri postuniversitare la alte campusuri), acestea pot solicita aprobarea directorului programului.

Fiecare student trebuie să treacă un examen oral cuprinzător și examen scris, care acoperă trei câmpuri sau concentrații.

Elevii pot alege o opțiune de teză sau non-teză. Candidații vor alege subiecte cu aprobarea unui consilier facultate.

wr6j

Cerințele de admitere

Candidații trebuie să aibă o diplomă de bacalaureat și un AAP minim de licență de 3.0. Vă rugăm să trimiteți o mostră de scris (un termen de hârtie de licență, recenzie de carte, sau eseu) sau o dovadă a activității artistice. De asemenea, vă solicităm să trimiteți două scrisori de recomandare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Citeste mai mult

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Citește mai puţin