Maestru al artelor în studiile de jurnalism și mass-media

Generalități

Programul de descriere

Programul hibrid în JMS pregătește studenții pentru o carieră în presa scrisă, electronică și media digitale sau pentru predare la nivel de colegiu, și oferă o bază pentru acei studenți care aleg să-și continue studiile la doctorat nivelul sau de a preda la nivel post-secundar. Programul include un mix de on-line, și cursuri hibride pe-campus, necesită o teză sau care se încheie proiect profesional, și durează cel puțin doi ani pentru a finaliza. Pentru a se conforma cu așteptările academice, acest grad necesită 36 de ore semestru.

Studenții înscriși în programul de masterat de pe-campus poate lua, de asemenea, cursuri part time sau full time. Acestea pot gusta programul prin luarea de cursuri ca un student non-caută grade. Până la 12 ore de absolvent de credit a obținut ca un student la căutarea non-grade poate conta spre gradul. Cu toate acestea, elevii sunt încurajați să aplice la scurt timp după terminarea primului curs ca un elev care caută non-grade, ca și succesul într-un curs de luat ca un elev care caută non-grade nu garantează admiterea la programul de absolvent. Elevii pot alege electives, cu aprobarea consilierul lor, în orice departament la orice campus USF. Studenții înscriși în programul tradițional poate de asemenea dura până la două clase de oferte de curs DJD.

Caracteristicile de absolvent de studiu

absolvent de studiu diferă de muncă de licență într-un mod substanțial. Elevii sunt acceptați în programe postuniversitare specifice, bazate pe focus disciplinare și de fond relevant pentru studiul în domeniul respectiv. Studenții părăsesc adesea studiile postuniversitare lor, cu obiective educaționale sau de carieră diferite, de când au început, dar accentul va rămâne, de obicei, în jurnalism, comunicare în masă sau studii media. Studiul absolvent cere ca elevii să se angajeze în analiză, interpretare și anchetă inițială. Aceste caracteristici nu sunt de obicei subliniate în studiul de licență.

În timp ce cursuri universitare dispun de curs sau de consolidare a formatelor de calificare, discontinue programelor noastre de absolvent este seminarul. Cuvântul "Seminarul" implică un schimb de opinii, informații și idei. Seminarii încurajează dialogul în cunoștință de cauză și dezbatere, și depind de participarea activă a studenților.

Multe programe de licență implică o cale structurată, extrem de direcționată spre un grad, dar studenții absolvenți primesc o mai mare libertate în elaborarea unui plan pentru a-și îndeplini scopurile.

clase de licență necesită adesea stimulente de grad pentru citire, studiu și prezență. Nici unul dintre acest lucru este considerat necesar în clase cu diplomă, în cazul în care se așteaptă ca elevii să meargă dincolo de sarcinile sau așteptărilor formulate în explorarea subiecte, probleme și probleme. Pentru mulți studenți, muncă de licență se concentrează pe învățarea fundamentelor ambarcațiunile lor. Studiu absolvent cere reflecție, introspecție și înțelegere mai profundă. În mod ideal, este un timp de descoperire satisfacatoare, recompensarea pentru studenți și instructori.

Curriculum

MA în Studii de jurnalism și necesită 36 de ore de credit academice. Un program realist pentru un student full-time implică o sarcină de nouă ore în toamna și primăvara termeni, care se întinde peste doi ani universitari. Cursuri de vară, inclusiv stagii sunt de asemenea disponibile.

Studenții din programul nostru completează o teză, cu șase ore de numărare spre gradul, sau a unui proiect de cercetare aplicată, cu trei ore de credit de numărare spre gradul.

Cel puțin 16 dintre cele 36 de ore trebuie să fie la nivelul 6000, și 20 de ore sau mai mult trebuie să fie luate în cursul de lucru programată în mod regulat. Cu permisiunea de la un consilier, USF studenți absolvent poate dura până la două cursuri de nivel de 4000, dar studenții absolvenți sunt în general descurajați de la a lua cursuri universitare. Ajutorul financiar pentru studenți absolvenți, de obicei, nu va acoperi costul unui curs universitar.

Cursuri obligatorii:

  • MMC 6401 (3) - Masă Comunicații Teoria
  • MMC 6612 (3) - Legea și mass-media
  • MMC 6206 (3) - Comunicare de masă etică

Cei care fac o teză trebuie, de asemenea, să ia:

  • MMC 6421 (3) - Metode de cercetare în Comunicații Mass.

Metode de cercetare este, de asemenea, o alegere bună pentru studenții care au limitat experiență de citire și scriere de cercetare academică.

Domeniul de specializare: Elevii pot dura până la 12 ore de la cerința de 36 de ore într-o zonă de specializare prin intermediul altor departamente din cadrul Universității din Florida de Sud. Anumite domenii de specializare includ afaceri, criminologie, educație, studii de mediu, studii de Florida, comunicare de sănătate, filozofie și antropologie urbană.

Un consilier academic, ales dintre facultate departamentale, ajută la fiecare elev decide cu privire la cursuri de electivă, și să facă progrese spre grade lor.

Avizare și Mentorii: Consilierea este o componentă importantă a programului. Un consilier lucrează cu studenții în structurarea unui curs individualizat de studiu. Elevii continuă să lucreze cu consilierii lor în fiecare semestru pentru a evalua progresul lor academice și a planului de lucru viitoare. O caracteristică importantă a departamentului nostru este mentorships individualizat care se dezvoltă între facultate și studenți absolvent. Nu este neobișnuit ca studenții absolvenți să fie invitați să participe la cercetarea facultate sau pentru facultate pentru a ajuta studenții să transforme activitatea lor de curs în bucăți publicabile.

Practică

Studenții pot aplica pentru un profesionist practicum (stagiu la nivel de absolvent) într-un jurnalism, comunicare in masa sau studii media care stabilesc după finalizarea 12 ore de cursuri in cadrul departamentului. Studenții intern într-o varietate de setări, inclusiv ziare, posturi de televiziune, posturi de radio, reviste, organizații non-profit, corporatii, cat si in mediile de media online.

Internship necesită 120 de ore de muncă efectuate într-un singur semestru și trebuie să fie aprobat de către facultate supraveghetor stagiu înainte de înregistrare. studenți absolvenți pot primi credit pentru numai stagiu de 3-credit-un singur semestru. Elevii nu vor primi credit stagiu pentru orice poziție pe care le dețin înainte de stagiu de aprobare. Cu toate acestea, este acceptabil pentru un student pentru a primi atât de credit și compensații pentru stagii autorizate.

Gazdele recente stagiu au inclus următoarele: Dow Jones, The Tampa Bay Times, The Tampa Tribune, loafing Creative, Bay News 9, Sarasota Herald-Tribune, WUSF, WFLA-TV, WTVT-TV, WTSP-TV, WDAE Clear Channel și USFSP Biroul Afacerilor externe.

Examene de zboruri

studenți absolvenți în cadrul Departamentului de Studii de jurnalism și mass-media trebuie să treacă un examen scris detaliat, care poate fi luată după finalizarea 21 de ore de lucru, desigur, care demonstrează înțelegerea conceptelor din cele trei cursuri de bază. Toate cursurile de bază trebuie să fie trecut cu un grad de C sau mai bine. Elevii ar trebui să monitorizeze cursuri lor și să consilieze directorul de program de absolvent semestru înainte de a planifica să se așeze pentru examenele complete. Director absolvent va autoriza eligibilitatea studentului să se așeze pentru examenul.

examene cuprinzătoare va fi dat în semestre toamna si primavara în ziua de vineri, care cade de trei sau patru săptămâni după începerea orelor de curs și vor fi scrise într-o perioadă de patru ore. Citire și conceptul listelor pentru cele trei domenii de bază, teoria, legea și etica, sunt disponibile în Manualul Universitar. Elevii sunt de așteptat să se pregătească pentru puncte comp, completând ceea ce au învățat de la cursuri lor cu lectura in afara.

Examenele vor fi supuse de către clasificate în special, instructor subiect. Elevii vor primi nota de trecere, trece jos, de apărare sau nu. Studenții care trec toate cele trei întrebări pot înregistra pentru teze sau a unui proiect de credite sau de muncă să înceapă, dacă sunt înregistrate. Studenții care primesc un grad de "apărare", va fi la latitudinea membrului facultății, de a răspunde la întrebări de clarificare, fie în scris sau oral. Orice apărare trebuie să fie finalizat cu succes înainte ca elevii să înceapă întâlnirile oficiale ale comisiilor legate de proiectele culminând. Studenții care primesc un "eșec", pentru unul sau mai multe examene nu poate încerca din nou, nu a reușit până la punctele comp semestrului următor. Un student poate încerca un examen zonă care face obiectul global nu mai mult de trei ori. Studenții care nu trec examenele cuprinzătoare după ședința pentru fiecare examen de trei ori va fi demis din program.

Elevii pot înregistra pentru teze sau aplicate creditelor de proiect de cercetare în semestrul pe care le iau puncte comp, dar trebuie să completeze cu succes toate cele trei întrebări examen înainte de începerea lucrărilor formale cu comisia lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Citeste mai mult

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Citește mai puţin