Maestru al științei în politica și managementul public 21 de luni

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Politici Publice și Management (MSPPM) 21 de luni track este un program adaptate pentru studenții care doresc să-și dezvolte cariera în poziții în dezvoltarea politicilor, punerea în aplicare și de evaluare, și de a gestiona aceste funcții în guvern, organizații non-profit, Organizațiile internaționale și sectorul privat.

Programul combină o politică publică cuprinzătoare și curriculum-ul de management cu un obligatoriu 400 de ore de stagiu program și o industrie bazată Proiect de sinteză Sistem, Aceste componente lumea reală a programului vă oferă experiența de lucru și cunoștințe industrie pentru a lovi cu piciorul-a începe cariera și vă diferențieze pe piața mondială competitivă.

Școliți în interdisciplinar tradiția Carnegie Mellon University si instruit ca o rezolvare a problemelor analitice, veți înțelege cum să producă și să analizeze date după consiliere politică de sunet, și de a lua decizii eficiente de management. Veti privi dincolo de paradigme tradiționale în căutarea unor soluții inovatoare la probleme.

Programul MSPPM are un personal experimentat, profesionist care înțelege nevoile elevilor și este dedicat pentru a oferi o experiență educațională de calitate pentru toți elevii. Abordarea noastră practică la educație vă permite să se aplice imediat la locul de muncă ceea ce ai învățat în sala de clasă.

Curriculum-ul MSPPM este imersat cu cursuri provocatoare concepute pentru a robinet în potențialul de inovare. Sunteți împuternicit să personalizați gradul dumneavoastră prin selectarea dintr-o varietate de electives curs efectuate prin cursuri și de studiu independent. clasa de dimensiuni sunt păstrate mici și conținutul cursului este relevant de carieră pentru a se asigura că elevii primesc suportul necesar pentru a excela în clasă.

Repere

 • O diplomă americană de la Universitatea Carnegie Mellon sa clasat pe locul 7 în SUA News & World Report 2012 Clasamentul Școlilor Postuniversitare pentru Școli de Afaceri Publice, în specialitatea Analiza Politicii Publice.
 • Un program de studiu ideal pentru studenții care încep sau cariera lor avansând
 • Program full-time prevede eligibilitatea pentru Post Studiu de lucru Visa
 • Un program de internship de 400 de ore , astfel încât să vă puteți dezvolta abilitățile în Australia sau în străinătate
 • Un program de înaltă calitate, care integrează gestionarea și politica teorie, cunoștințe și abilități
 • Incorporeaza experienta practica prin proiectul System Synthesis
 • Programul este NASPAA (Rețeaua Școlilor de Politici Publice, Afaceri și Administrație) acreditate pentru calitate

Curriculum

Programul nostru MSPMM dispune de un curriculum interdisciplinar unic de studii analitice și cantitative. Studenții sunt abilitate de a personaliza gradul lor prin selectarea dintr-o varietate de electives curs efectuate prin cursuri și de studiu independent. Suntem recunoscuti pe scara larga pentru mediul nostru unic interdisciplinar, încurajarea muncii în funcție de liniile departamentale. Ca rezultat, absolvenții noștri MSPPM intră în lume cu capacitatea de a rezolva probleme complexe.

Programul MSPPM vă cere pentru a studia 198 de unități în care cuprinde total 138 de unități în valoare de cursuri de bază, 12 unități Sisteme de sinteză de proiect și 60 de unități de cursuri elective. Această combinație de cursuri vă permite să adaptați programul la nevoile de carieră și pentru interesul manifestat prin selectarea curs opțional relevante în timp ce studia cursuri de bază care oferă o bază de bază de competențe și cunoștințe.

Full-time studenții finaliza programul de peste cinci perioade de studiu. Elevii pot începe în ianuarie, fie prize sau august. Fiecare perioadă de studiu este echivalent cu 12-13 săptămâni de studiu și, de obicei, cuprinde 48 de unități, în valoare de cursuri. Fiecare curs este atribuit 6 sau 12 unități de ponderare. Prin urmare, puteți studia o combinație de 6 și 12 cursuri de unitate pentru a satisface cerințele dumneavoastră de program.

studenții part-time au până la cinci ani pentru a finaliza programul lor cu toate acestea, cel mai complet program în două până la trei ani.

Pentru finalizarea cu succes a programului MSPPM, studenții trebuie să completeze 198 de unități totale:

 • completează 156 de unități de bază cerințe
 • complete de 42 de unități de cursuri elective
 • completați 400 de ore de stagiu
 • finalizați un proiect de sistem de sinteză de 12 unități
 • atinge un punct de calitate medie cumulativă (QPA) de cel puțin 3.0

Cost

De scolarizare se plătește pe o perioadă de bază pentru fiecare studiu. Costul pentru fiecare perioadă de studiu se pot schimba în fiecare an universitar. Amânarea admiterii se va percepe taxe de școlarizare la rata predominantă. Perioada de studiu de stagiu suportă nici un cost de școlarizare.

Ajutoare financiare și Burse

Va oferim o gama larga de burse academice pe bază de merit pentru studenții care caută sprijin financiar în studiile lor.

Ajutorul financiar pentru studenți din SUA este administrat de către Colegiul Oficiul Heinz de ajutor financiar din Pittsburgh.

prm
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Citeste mai mult

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Citește mai puţin