Maestru al științei în domeniul antreprenoriatului bazată pe cunoaștere

Generalități

Programul de descriere

Limba de predare: engleză

Programul nostru de antreprenoriat este numit Masters of Science Knowledge-Based Antreprenoriat, abreviate ca KBE. Programul este sprijinit de Regiunea Västra Götaland (VGR). VGR este inițiative de co-finanțare pentru a promova creșterea și dezvoltarea în Västra Götaland. Scopul inițiativei este de a promova proiecte antreprenoriale cu potențial internațional.

Antreprenoriatul a devenit un cuvânt la modă, de semnalizare necesitatea societății de a transforma, prin idei noi și noi organizații. Cuvântul ridică asociații de a începe o mică companie -și unii dintre absolventii nostri face acest lucru - în timp ce alții lucrează cu privire la procesele de schimbare sau de dezvoltare de noi afaceri în companii mari și de ordine publică. A deveni un antreprenor este, de asemenea, o minte-set despre a fi capabil să facă față schimbărilor, printr-o înțelegere sistematică a ceea ce se poate lucra, sau nu, precum și interacțiunile dintre societate și societatea înconjurătoare.

Despre program

Programul de antreprenoriat își propune să ofere studenților cu cunoștințe științifice și practice cu privire la inovație și spirit antreprenorial precum și cu abilitățile de a transforma astfel de cunoștințe în practică. Obiectivele de învățare sunt, prin urmare, concepute pentru a ajuta elevul să dobândească perspective, abilități și experiențe necesare pentru a-și asume un rol antreprenorial în poziții și activități viitoare.

Programul de Antreprenoriat oferă cunoștințe și competențe relevante pentru dezvoltarea de noi întreprinderi precum și reînnoirea întreprinderilor existente prin intermediul antreprenoriatului. Acest lucru presupune integrarea cunoștințelor despre interacțiunea dintre serviciile, design si diferite tipuri de cunoaștere cu procese de antreprenoriat, dezvoltarea afacerilor și comercializare. Programul oferă un proces individual de învățare, astfel încât fiecare elev poate dezvolta capacitățile lor analitice și reflectorizante, în ceea ce privește procesele antreprenoriale. Pe parcursul anului 2, echipele de asemenea, sunt angajate în dezvoltarea unei noi afaceri sau proiect.

perioadele de aplicare:

Din afara UE / SEE Citizen: 15 ianuarie EU / EEA Citizen: 15 aprilie

Vizualizare Master

Ultima actualizare Apr. 2016

Despre facultate

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultu ... Citeste mai mult

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultures and human context, which results in the realization that there are no general solutions to local problems. A specific type of leadership and a unique approach to both commercial enterprise and taking responsibility have been developed, both of which have garnered international respect. Research at the School of Business, Economics and Law helps clarify this leadership and approach to taking responsibility, and makes conveyance to students, our leaders of tomorrow, possible. Citește mai puţin