Maestru în psihologia organizațională

Generalități

Programul de descriere

Programul de studiu Psihologia organizațională este conceput pentru a pregăti un psiholog capabil să aplice cunoștințele și metodele curente în psihologie, cercetare, consultanță și consiliere bazate pe principii științifice și etice solide care vor promova bunăstarea psihosocială și eficiența organizațională în contextul economic și schimbare sociala.

La finalizarea programului, un student este calificat un Master în Științe Sociale, specializată în Psihologie organizațională.


Competențele dobândite

La finalizarea programului, absolvenții vor dobândi următoarele competențe:

 • Descrieți, evaluați critic și aplicați teorii psihologice moderne care explică comportamentul unei organizații, persoane sau grup.
 • Evaluează și analizează aspectele și problemele psihologice ale funcționării organizațiilor.
 • Efectuați cercetări pe baza metodologiei științifice moderne, pentru a interpreta rezultatele în mod corespunzător, pentru a le putea prezenta corespunzător și pentru a da recomandări.
 • Consultați organizațiile cu privire la leadership, managementul personalului, organizare a muncii, consiliere în carieră și promovarea bunăstării psihologice a angajaților.
 • Elaborarea și îmbunătățirea programelor de intervenție psihologică (educația personalului, menținerea sănătății și promovarea, formarea echipei, adaptarea angajaților și socializare etc.), oferă ajutor în implementarea lor și poate fi capabilă să le evalueze eficacitatea.
 • Munca respectând reglementările legii muncii și principiile eticii profesionale.
 • Lucrează individual și în echipă, schimbă informații și experiență profesională.


Oportunități de carieră

Psihologii organizaționali vor putea să lucreze în diverse organizații, centre de consiliere în carieră, centre de ocupare a forței de muncă și centre de formare a personalului. De asemenea, masterat în Psihologie oferă posibilitatea de a urmări studii de doctorat în Psihologie sau în alte domenii ale științelor sociale.


cerinţe

Elevii care aplică pentru un master în științe sociale, specializarea Psihologie organizațională, gradul sunt necesare pentru a avea:

 • Licențiat în științe sociale (important: specializare în psihologie) diplomă de diplomă și să urmeze procedura de concurs.
 • Dovada limbii engleze: solicitanții trebuie să prezinte un document care să ateste nivelul B2 al Cadrului European Comun de Referință pentru limbi străine (TOEFL 87 iBT / 534, IELTS 5.5 sau orice alt document dovedind nivelul B2) dacă solicitanții nu au primit educație în limba engleză. După admitere, toți elevii vor fi testați la nivel de limbă engleză la Institutul de Limbi Străine la Vytautas Magnus University .
 • Scorul de admitere este calculat pe baza formulei: K = 0,6A 0,2B 0,2D, când
  • A - Media aritmetică a diplomei de licență completează toți subiecții;
  • B - Evaluarea tezei de doctorat sau a examenului final;
  • D - interviu motivational.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Ranked in QS World University Rankings as a leader in the country by its internationality, VMU is the only public higher education institution in Lithuania and one of the few in the region where a wid ... Citeste mai mult

Ranked in QS World University Rankings as a leader in the country by its internationality, VMU is the only public higher education institution in Lithuania and one of the few in the region where a wide liberal arts education is imparted. This means that students can change and organize their schedule freely, minor in one field and major in another, travel abroad on international exchange and get ready for those trips by taking some of the available 30 foreign language courses. As a reflection of global academic trends, more and more lectures (separate courses and even whole study programs) are taught in English, many of them by professors from abroad. VMU offers Bachelor and Master degree programs, which are entirely taught in English. Every semester university gathers the colorful international community, which unites representatives from nearly 60 countries around the world. Citește mai puţin