Maestru în psihologia dezvoltării

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Cursul

Școala de Psihologie are o reputație crescândă de centru de expertiză în psihologia dezvoltării, cu interese de cercetare în dezvoltarea cognitivă, achiziția limbii, autismul, dezvoltarea motorului, interacțiunea om-animal, siguranța copiilor și prevenirea prejudiciilor, contextele culturale de dezvoltare. Cercetarea în școală găsește aplicații imediate în lumea reală. De exemplu, studiile privind interpretarea greșită a expresiilor faciale canine au condus la un instrument de prevenire pentru reducerea cazurilor de copii mușcați de câini.

Este posibil să aveți acces la specialistul Lincoln Babylab, care este echipat cu facilități de căutare prețioasă, ascultare și urmărire a ochilor, precum și un laborator de cercetare și facilități de cercetare pentru examinarea dezvoltării cognitive comparative.

Cum studiați

Programul începe în fiecare an în septembrie. Predarea este predominantă în zilele de luni și marți, deși este de așteptat ca studenții să participe și la alte zile ale săptămânii. Studenții cu frecvență redusă pot participa la una dintre acele zile.

Programul este predat de personal cu experiență și cu experiență în domeniul psihologiei dezvoltării, susținut de personalul din diferite școli din cadrul Colegiului de Științe Sociale, contribuind astfel la un mediu de învățare multidisciplinar.

În unele ocazii, predarea este împărtășită cu alte programe de masterat, oferind oportunități de a interacționa cu studenții de la MSc Forensic Psychology și MSc Psychological Research Methods.

Școala de Psihologie are un program înfloritor de seminar de cercetare în care cercetătorii naționali și internaționali își prezintă activitatea, care în multe cazuri este direct legată de aspectele din psihologia dezvoltării.

Compoziția și livrarea pentru curs se defalc în mod diferit pentru fiecare modul și pot include prelegeri, seminarii, ateliere de lucru, studii independente, practică, cercetare și învățare unu la unu.

Elevii sunt așteptați să se angajeze în cel puțin 2-3 ore de auto-studiu independent pentru fiecare oră de contact.

Cum sunteți evaluați

Evaluările pentru acest curs sunt diverse și ar putea include o propunere de cercetare, un eseu, un studiu de caz, o revizuire a literaturii, un raport de cercetare sau o prezentare.

Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul de evaluare vizează să se asigure că cadrele didactice universitare vor reveni prompt la evaluări în curs - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

Cerințe de intrare

Clasa a doua sau superioară de clasa a II-a onorează în psihologie sau o calificare echivalentă și gradul C în matematica GCSE. Pot fi luate în considerare candidații cu studii superioare și experiență profesională.

Studenții străini vor solicita limba engleză la IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în fiecare element sau echivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Citește mai puţin