Citește Descrierea Oficială

Trezește-te pentru frumusețe. Un nou concept de Master Design Interior

Caracteristica acestor cursuri este că teoria academică este combinată cu practica pe site-urile de locuri de muncă reale.

Maestrul se concentrează pe marile întrebări ale "Frumuseții" și identității sale cu metode avansate în compoziția de design. După o introducere în planificarea șantierului, cursul se extinde pe mai multe teme cum ar fi casele, spațiile de expunere verde, showroom-ul internațional, birourile durabile și spațiile spirituale, delimitând expresia unei cunoașteri profunde a spațiilor, formelor, materialelor și designului de lumină expresia sinelui nostru interior și a clientului.


Sketching: Uită-te profund în creativitatea ta

Acest curs are scopul de a ne ajuta să înțelegem elementele de bază ale proiectelor internaționale de masterat în design interior. Prin desenarea rapidă a elementelor fundamentale ale formei, absorbim sau exprimăm esența ideilor de proiectare.


Desenul internațional

Concentrați-vă pe modul internațional de codificare a fișierelor și clasificarea simbolurilor, metodelor, straturilor, detaliilor și modalităților de desenare a proiectelor într-o firmă de proiectare globală, pentru a permite studenților să se poată aplica în realitate într-o firmă internațională.


Tehnologie avansată: viitorul

Cunoașterea tehnicilor și a noilor tehnologii de proiectare asigură controlul asupra furnizorilor noștri și costurile acestora pe site-ul de renovare. Foarte important pentru Academia noastră de design interior.

Începeți o nouă abordare avansată, cu design verde și tehnologie durabilă, unde este posibil, într-o experiență directă pe un prototip, să înțeleagă și să perceapă punctele forte în formele construite prin controlul proporțiilor lor.


Istoria designului: trecutul este acum

să cunoască Istoria Arhitecturii și Designului nu numai ca o informație a trecutului, ci și ca percepție reală a marii aventuri a celor mai importanți autori din acest domeniu (și despre viața lor). În noul nostru concept de Master Internațional de Design Interior, credem că fiecare formă de artă este manifestarea vieții vie și bogată a artistului. Acest lucru este valabil și pentru arhitect și designer și este posibil să meargă, pe parcursul cursului, direct pe locul istoric și să perceapă "spiritul locului" și al autorului său.


Perceperea cromatică: Bucurați-vă de culori

introduce studenții la cunoașterea influenței culorilor asupra ființelor umane în diferitele lor combinații, în cantitatea și tipul de forme și geometrie de care pot fi compuse, delimitând diferite percepții din interiorul spațiului public / privat și din interior. În calitate de maestru internațional de design interior, acest subiect este reținut fundamental.


Servicii de design online: marketing digital

Introduce studenții în modul cel mai inovativ și mai avansat de a lucra online și de a se întâlni cu clienții prin Internet, dezvoltând întregul proces de proiectare prin intermediul celui mai recent Digital Web Marketing, pentru a fi total implicați în modul contemporan de a lucra în întreaga lume.


Portofoliu avansat

Prezentarea lucrărilor finale către client este foarte importantă deoarece este modul de a descrie un anumit punct de vedere al proiectului prin culori, materiale, lumină, creând atmosfera și atmosfera imaginii. Învățarea modalității avansate de a face un Portofoliu înseamnă a delimita o identitate puternică a operei și a avea succes în ultima etapă importantă a prezentării.


Modelul 3D / Rendering

Se concentrează pe aducerea desenului și a schițelor 2d peste reprezentarea modelului 3d ca vehicule pentru gândirea și percepția de design. Observarea primului și studiului analitic după, cu mai multe exerciții de spații interioare care dezvoltă abilități creative. Învățarea software-ului 3D Render V-Ray pentru crearea de imagini cu mai multe modele 3D.


Practica profesionala

Acest curs în Master Design Interior examinează organizarea și gestionarea de practici reale pentru furnizarea de servicii de design profesional. Se axează pe responsabilitățile arhitectului de la faza de precontractare prin estimarea costurilor cu factura de cantități și specificațiile de construcție. Vom aborda toate aspectele cum ar fi aplicarea tehnologiei informatice în pregătirea specificațiilor și vizitarea construcțiilor.


Managementul clientilor

Întâlnirile cu clienții de la primul la ultimul, pentru a înțelege nevoile lor reale, pentru a arăta schița primei idei și imaginile pas cu pas ale proiectului. Pentru a putea să le îndrumați prin mai multe faze ale lucrării până la final și să le arătați cum este posibil să controlați factura de cantități este o lucrare delicată. Abordarea corectă ca timp de comportament și ritmuri pentru a arăta mai multe etape ale proiectului este o parte foarte importantă a muncii obișnuite a profesioniștilor. Florența școală de design interior introduce studenți, de asemenea, în acest subiect.


Oportunități de carieră

De obicei alegem colaboratorul nostru printre cei mai buni studenți. Elevii vor obține titlul MASTER-Interior Designer sau Dual MASTER de Interior și Design de mobilier mai mult un Certificat de Practică Profesională și își pot continua cariera profesională în Domeniul Design Interior ca un Freelancer sau asociat în cadrul firmelor de Design Interior și Arhitectură sau angajați în industriile creative cum ar fi designul de expoziții, designul evenimentelor, decorarea, designul produselor, designul mobilierului, specializarea 3D, specializarea de redactare, ilustrația proiectului, mărfurile vizuale.


Conceptul cursului

Se poate întâmpla ca în timpul executării proiectului dvs., în timp ce vă observați modelul sub lumină, începeți să vă înțelegeți, cine sunteți cu adevărat și ceea ce doriți cu adevărat din viață.

Acest Master este conceput într-o firmă de arhitectură și interior și design de mobilier care combină teoria și lucrările reale speră să vă schimbe și să vă facă să descoperiți prin metoda "Percepția în proiectare" cine sunteți și care este realitatea ca rezultat al muncii și cercetarea ta. În calitate de designer, veți descoperi lumea și viitorul dumneavoastră. Puteți să cunoașteți și să înțelegeți în profunzime explicațiile clientului, veți reuși să recunoașteți semnele pe care le transmite un material, să percepeți sunetele și mirosurile naturii și să creați un dialog între proiectul dvs. și cea mai interioară parte a voastră. Lumina, spațiul, materialul și construcția sunt elementele necesare pentru a crea o poezie a proiectului fără a uita niciodată esențele de control al costurilor sau de înțelegere a proceselor din executivul de mobilier ca un interior și de gestionarea unei echipe de meșteșugar angajat să-și realizeze capodopera .

Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 1 mai multe cursuri de la STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Ultima actualizare February 13, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
Part time
La zi
Price
- Master 6950 Eur - Master dual 10590 Eur
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date