Maestru în inginerie civilă

Generalități

Programul de descriere

Constructii de cladiri (Proiectare constructii cladiri)

Abreviere: S

Specializare: Servicii de construcții

Durata studiului: 1,5 ani

Program: Inginerie civilă

Facultatea: Facultatea de Construcții

An universitar: 2019/2020

Acreditat din: 25.7.2007

Acreditat până la: 31.8.2023

Profilul filialei:

Specializarea Servicii de construcții în ramura Construcții de clădiri a programului de studii de masterat de masterat consecutiv de masterat continuă cursuri de licență de patru ani cu o natură tehnică similară. În timpul studiilor, elevii își extind cunoștințele despre cele mai recente descoperiri științifice și tehnice din domeniul construcțiilor de construcții și din specializarea Servicii de construcții.

În timpul studiilor, elevii se familiarizează cu cele mai recente descoperiri științifice și tehnice în întreaga lor interconectivitate complexă și sunt îndrumați spre performanța lucrărilor individuale de creație. Aplică cunoștințele dobândite în subiectele individuale cu atribuții tehnice și tehnice desemnate individual în ceea ce privește aspectele domeniului de studiu dat. În timpul cursului, un mare accent se pune pe munca de inginerie independentă și creativă.

Rezultate cheie de învățare:

Absolvenții specializării de servicii de construcții a cursului de studiu "Construcții de clădiri" au dobândit cunoștințe foarte specializate (teoretice și profesionale) în domeniul studiat și specializare. Ei sunt capabili să aplice cunoștințele dobândite în rezolvarea problemelor din domeniul de studiu dat.

Ei sunt capabili, în limita aptitudinilor pe care le-au câștigat, să soluționeze în mod independent probleme de specialitate chiar și dificile (soluția independentă a ingineriei structurale complexe și a problemelor manageriale din industria construcțiilor) și sunt astfel pregătite pentru activitatea lor industrială în industrie. Ele sunt capabile să implementeze soluții cuprinzătoare la problemele de inginerie.

În calitate de specialiști cu înaltă calificare, absolvenții pot să dețină posturi de inginerie și manageri de înaltă calitate și să-și îndeplinească cu succes funcțiile necesare și sunt dotate cu premise pentru rezolvarea unor probleme tehnice complexe chiar și în domeniul serviciilor de construcții.

În contextul competenței profesionale (după obținerea necesarului de experiență de lucru), absolvenții de cladiri de construcții cu specializarea Servicii de clădiri pot obține certificarea de la Camera de ingineri și tehnicieni autorizați în construcții din Cehia. Ei sunt capabili să gestioneze activități sau proiecte complexe tehnice sau de specialitate și să-și asume responsabilitatea pentru calitatea lor. De asemenea, aceștia sunt capabili să-și asume responsabilitatea pentru managementul specializat al persoanelor și grupurilor.

Profile profesionale ale absolvenților cu exemple:

Absolvenții cu specializarea Servicii de construcții din ramura Construcții de clădiri a programului de studii masterat consecutiv de Inginerie Civilă și-au aprofundat cunoștințele de discipline teoretice și de specialitate. Aceștia au dreptul să folosească titlul "inženýr" (abreviat la Ing.) Înaintea numelui lor. Ei sunt familiarizați cu cele mai noi descoperiri științifice și tehnice în toată interconectivitatea lor complexă. Aceștia pot aplica cunoștințele dobândite în subiectele individuale în sarcini tehnice și tehnice desemnate individual cu privire la aspectele domeniului de studiu dat.

Sunt capabili să lucreze independent ca creator de inginerie. În calitate de specialiști cu înaltă calificare, absolvenții pot să dețină posturi de inginerie și manageri și să îndeplinească cu succes funcțiile necesare.

Ei sunt capabili să producă documentația pentru pregătirea și realizarea construcțiilor de clădiri și pentru prelucrarea și pregătirea sondajelor tehnice și tehnice, precum și declarațiile extrase din experiența profesională și rapoartele experților.

Absolvenții au, de asemenea, premisele necesare pentru a lucra în domeniu ca un antreprenor privat. După perioada de muncă stabilită, absolvenții pot obține certificarea ca ingineri certificați într-unul din domeniile certificate ale Camerei Cehă a Inginerilor Chartered și Tehnicieni Angajați în Construcții.

De asemenea, pot găsi locuri de muncă în domeniul lor în domeniul cercetării și dezvoltării. Cunoștințele absolvenților de limbi străine în aria lor de specializare le vor permite să lucreze în străinătate dacă acest lucru este necesar.

Supraveghetor: prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D.

Ultima actualizare Ianuarie 2019

Despre facultate

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Citeste mai mult

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. Citește mai puţin