Maestru în biotehnologie

Generalități

Programul de descriere

Detalii despre program

Programul nostru este un program de doi ani, patru semestre interdisciplinare, care oferă studenților cu un cadru multidisciplinar, care integrează aspectele științifice, de afaceri și etice ale biotehnologiei. Programul este destinat elevilor care nu doresc să urmeze un doctorat. dar căuta încă o carieră în industrie. Curriculum-ul se concentrează pe o combinație de cursuri de afaceri legate de biotehnologie și de MBA. Elevii pot începe programul absolvent în fiecare an în toamnă sau primăvară.

Programul de studiu

Programul de studiu este planificat de student în colaborare cu consilierul său de facultate în primul semestru de studii.

CURRICULUM

Curriculum-ul nostru integrează fundamentele biologiei moleculare, tehnologiei și afacerilor pentru a construi un program cuprinzător care pregătește pe deplin absolvenții pentru locurile de muncă din industrie.

Cerințe preliminare

Studenții potențiali ar trebui să aibă o diplomă de licență în biologie sau chimie. Alți candidați de la alte specializări științifice pot fi, de asemenea, acceptate cu condiția să fi absolvit următoarele cursuri de licență:

  • 2 semestre biologie generală
  • 2 semestre chimie generală
  • 1 semestru chimie organică
  • 1 genetică semestru

Probă de doi ani programPrimul an

Al 2-lea an

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Citeste mai mult

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Citește mai puţin
San Francisco , Buenavista , portocale + 2 Mai mult Mai Puțin