Maestru în sunet și muzică de calcul

Generalități

Programul de descriere

Master în sunet și muzică Computing

Sunet și muzică de calcul este un domeniu interdisciplinar care să cuprindă întregul proces de comunicare de sunet, de la crearea și generarea de sunete la transport și percepția lor.

Folosind o varietate de metodologii științifice, tehnologice și artistice și abordări de calcul, se examinează modul în care ne înțelegem, modelul și generează un sunet și muzică. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte academice de bază în domenii cum ar fi muzica (compozitie, performanță, muzicologie), fizica (acustica), inginerie (procesare de semnal, inteligenta artificiala, interacțiunea om-calculator, electronică) și psihologie (psiho, psihologie experimentală, Neuroscience). Zone actuale de aplicare includ instrumente muzicale, producție muzicală, muzică informații regăsire, bibliotecile digitale de muzică, sisteme multimedia interactive, și interfețe auditive. Programul de master UPF este în Sunet și muzică Computing concentrează pe aspectele mai tehnologice ale domeniului.

Obiective

Acest program de master are drept scop de a instrui cercetătorilor și profesioniștilor care modelează calcul de sunet și muzică în societatea informațională de astăzi. Combinând teorie și practică într-o varietate de domenii, cum ar fi modele de calcul, inginerie audio, percepție, cunoaștere și sisteme interactive, programul oferă fundal științific și tehnologic necesar să urmeze o carieră de succes. Mai exact, programul oferă studenților abilitățile de care au nevoie, atât în ​​cele mai avansate tehnologii pentru analiză, sinteză, transformare și producția principalelor tehnologii și procese care susțin crearea de sunet și muzică de sunet și muzică și.

Cine este pentru?

Programul de master în sunet și muzică Computing se adresează studenților cu un fundal tehnic care au unele cunoștințe de muzică și să încerce să perfecționa abilitățile lor de cercetare în domeniul sunetului și muzicii de calcul. Deși este necesară nici o licență de studii specifice, a candidații trebuie să demonstreze că au pregătire într-o zonă legate de informatică sau de telecomunicații.

Structura

Programul este orientat spre cercetare și combină subiecte care acoperă atât teorie și practică. Elevii trebuie să completeze în valoare de obligatorii și discipline opționale și un proiect de cercetare final de valoare de 20 de credite de 40 de credite.

Programul de master poate fi finalizată într-un an, daca sunt luate full-time, sau două, dacă sunt luate part-time. Studenții part-time vor fi, de asemenea, în măsură să ia subiecte complementare de programe de inginerie de licență sau de subiecte suplimentare de la programul de master. Opțiunea part-time este recomandat pentru studenții care nu au un grad de patru ani în informatică sau inginerie electrică sau un fond echivalent.

Conținut

Elevii trebuie să completeze în valoare de discipline obligatorii și opționale 40 de credite și să efectueze un proiect de cercetare final de valoare de 20 de credite. Studii proiect final de master este destinat pentru a ajuta pe elevi să rupă într-un anumit domeniu de cercetare și trebuie să facă astfel o contribuție originală la domeniul ales.

Programul de predare cuprinde subiecte de bază specifice, precum și discipline opționale comune cu alte programe de master oferite de Departamentul de tehnologiilor informației și comunicațiilor. Subiectele cele mai specifice acest program de master sunt:

 • Analiza Audio și muzică
 • Audio și muzică de prelucrare
 • În timp real de interacțiune
 • Înregistrarea și amestecare muzică
 • Audio și muzică de prelucrare Workshop
 • Muzica Percepția si cognitiei

Internship

Muzica Technology Group UPF lui (MTG) și alte grupuri de cercetare și companii oferă stagii pentru studenți ale programului de master în sunet și muzică Computing.

Cunoștințe, aptitudini și competențe dobândite

 • Abilitatea de a planifica și pune în aplicare planurile de cercetare și dezvoltare.
 • Achiziționarea, gestionarea și transmiterea de cunoștințe metodologice, tehnice și estetice.
 • Abilitatea de a lucra într-o echipă în setările academice și de afaceri.
 • Dezvoltarea abilităților de gândire critică pentru a spori profesional tehnic, metodologic, economic, estetic și etic de luare a deciziilor.
 • Comunicare și abilități creative.

Perspectivele de carieră

Absolvenții de acest program de master se pot înscrie într-un program de doctorat sau să te echipe de cercetare și / sau dezvoltare la firme specializate în servicii și aplicații legate de sunet și muzică de calcul.

Englez

Amintiți-vă că, pentru a fi înscris cu succes, prezentarea unui certificat de limba engleză oficială este o cerință esențială de admitere. Doar solicitanții a căror limbă maternă este engleza, nu trebuie să pre¬sent un certificat de limba engleză. Rezultatele oficiale trebuie să fie trimise direct de către instituția care examinează la admitere școlii Departamentul și trebuie să respecte punctajele minime necesare: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL IBT:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 Solicitanții care, în momentul cererii, încă nu posedă un certificat oficial limba engleză sau care sunt în curs de obținere aceasta trebuie să includă aceste informații în cererile lor de admitere. Solicitanții care au absolvit diploma lor de licență la o universitate de limbă engleză trebuie să prezinte dovezi scrise că limba de predare a studiilor lor a fost engleza.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Citeste mai mult

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Citește mai puţin