Maestru în politică

Generalități

30 locații disponibile

Programul de descriere

Studiul politicii din Marea Britanie, de obicei, se încadrează în categoria de Relații Internaționale / Politică. Acest lucru este similar cu ceea ce am putea numi „științe politice“, în America de Nord. Aceste tipuri de programe sunt cele mai de interes pentru cei care sunt angajați social și curios despre cum și de ce a modului de funcționare a lumii.

Politica și IR îmbrățișeze multe domenii diferite, cum ar fi UE, problemele de nord-sud, politica de securitate, probleme de mediu, politici sociale, etc. La nivel de licență studenții vor primi, de obicei o introducere largă pentru diferitele zone din cadrul acestui domeniu. La nivel de masterat studenții pot alege apoi să se specializeze în una sau mai multe zone.

Deciziile de politică și de politică afectează toată lumea. Fie că este vorba de formare de politici pentru alocarea de bani pentru școli și educație, prevenirea contaminării, asistenței medicale private sau naționale, formarea politicii externe internaționale etc. Acestea sunt toate aspectele relevante în cauză, care afectează viața de zi cu zi. În studiul de politică și IR, elevii învață despre modul în care astfel de întrebări au primit un răspuns de-a lungul istoriei de către diferite țări, precum și ce dialogul este acum. Studenții cred că prin modul în care diferite soluții au fost atinse în trecut, și modul în care premise istorice au jucat un rol important în diferențele.

Marea Britanie este o țară fascinantă, în care să studieze politica, cu o mare populație de studenți internaționale, precum și profesori de renume din întreaga lume. Cu atât de mulți aducând o înțelegere diferită a lumii bazată pe unde provin, există discuții interesante pentru a fi avut asupra acestor subiecte de politică și IR. În acest fel, studenții care studiază politica din Marea Britanie sunt expuse nu numai politica, politicile și relațiile internaționale ale Regatului Unit, ci mai degrabă a finaliza lor de grade, cu o perspectivă foarte globală.

Cu un grad în politică, va fi capabil să meargă să lucreze atât în ​​sectorul privat și cel public. Mulți merg să lucreze în cadrul organizațiilor internaționale. cariere comune sunt diplomație, politologi, om politic, sectorul public, mass-media, ONG-uri, afaceri internaționale, comerțul internațional în cadrul / SEE sistemul UE / AELS, educație și multe altele.

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Citeste mai mult

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Citește mai puţin
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londra , Loughborough , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Citind , Rochester , Sheffield + 29 Mai mult Mai Puțin