Maestru în logistică integrate: operațiuni și managementul lanțului de aprovizionare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare

Trăim într-o lume globalizată în care companiile opteaza tot mai mult de centralizare în operațiunile lor. În acest mediu, logistică, operațiuni, achiziții, achiziții publice și distribuție a produselor sau serviciilor lor deveni un pilon esențial de diferențiere și servicii pentru clienți.

Mai mult decât atât, Barcelona este configurat ca unul dintre principalele orașe din Europa logistică, atât locația și facilitățile sale și operatorii de infrastructură și, prin urmare, de numărul de companii din acest sector.

Obiective

 • Pregăti și instrui directori, oameni de afaceri și antreprenori într-un context de schimbare constantă.
 • Profesioniști de tren în toate domeniile de gestionare a operațiunilor, cu o viziune inovatoare, pentru a identifica oportunitățile și a face față cu succes provocărilor pieței.
 • Profesioniști de tren în diferite domenii care fac obiectul programului: operațiuni la nivel global, lanțului de aprovizionare, de cumpărare și de achiziții, depozitare și distribuție.

Țintă

a) Absolvenții care doresc să aprofundeze și să câștige cunoștințe în domeniul operațiunilor, logistica, aprovizionare și distribuție.
b), antreprenori cu experiență profesioniști și oameni de afaceri care doresc să actualizeze și să extindă viziunea lor și dacă au experiență sau dacă scopul lor este de a se îngropa în aceste aspecte mai profund.
c) întreprinderile mici și mijlocii care caută expertiza personalului în acest domeniu.
d) Absolvenții în profesional Nivelul intermediar sau de nivel superior în domeniile de vânzări și marketing, administrație, economie și finanțe, și altele care caută o pregătire practică pentru a intra în forța de muncă.

Oportunități profesionale

 • Directori și manageri
 • Directorii și personalul din departamentele specifice, care sunt descrise în programul
 • Specialiști sau lucrători în domeniul logisticii, lanțului de aprovizionare, de distribuție, de cumpărare și de furnizare sau depozitare.
 • Antreprenori și oameni de afaceri

INSA oferă posibilitatea de stagii în timpul de livrare de Master

Programă

 • Strategia de operare
 • Operațiuni
 • Cheltuieli
 • Aprovizionare și Achiziții
 • Calitate
 • Lanțului de aprovizionare
 • distribuire
 • Proiectul final

Sistemul de evaluare

Sistemul de evaluare a programului se bazează pe evaluarea continuă a fiecăruia dintre blocuri, prin prezența și / sau examinare de clasă, astfel încât studentul trebuie să fi trecut de fiecare subiect independent. În plus, studentul trebuie să fi obținut nota minimă specificată în proiectul final.

După ce cu succes testarea și evaluarea programului, atâta timp cât există participarea minim necesar, elevii să obțină un Master in Logistica Integral: operațiuni și Supply Chain Management de INSA Business, Marketing & Scoala de Comunicare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide r ... Citeste mai mult

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide range of up-to-date training programs in different areas of the company, always responding to market needs, training professionals who are able to successfully enter the labor market thanks to the knowledge, skills and attitudes we convey, and the design of a practical and realistic training plan, taught by professionals. Citește mai puţin
Barcelona , Lucernă + 1 Mai mult Mai Puțin