Maestru în logistică integral

Generalități

Programul de descriere

O Master în Logistică integrate Programul are o valoare academică de 60 credite ECTS, din care 15 corespund unui proiect de afaceri ghidată. Gradul de master este obținut pe trecerea tuturor creditelor

De ce studia acest curs?

Veți dobândi o viziune integrală asupra logisticii ca o sferă de afaceri dinamic și eterogen, cu un viitor splendid.

Veți înțelege procesul de evoluție a pieței în ceea ce privește care, în multe domenii, logistica este de a lua o poziție și mai importantă decât producția.

Veți învăța cum să folosească tehnologiile de comunicare, care sunt omniprezent în mediul de logistică și că au avut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani de informare și.

Veti dezvolta abilitățile necesare pentru a lua decizii în domeniul operațiunilor de timp, luând în considerare influența acestora asupra strategiei de afaceri la nivel mondial a unei companii, în timp ce analiza posibilele consecințe care sunt de fiecare dată mai complicat, dinamic si international.

Beneficii

Veti dezvolta o viziune de afaceri la nivel mondial, o înțelegere profundă a relațiilor existente între diferite activități operaționale, influența reciprocă a acestora și impactul lor asupra strategiei de finanțare și general de afaceri.

Veți primi cunoștințe actualizate în mai multe zone care sunt acum integrate în logistică ca o disciplină, de management de cumpărare, stocuri și producție la stocarea și distribuirea, printre altele. Vei fi un profesionist educat și polivalent, cu o mare capacitate și criteriile definite de a lua decizii, care se confruntă cererea și necesitățile de afaceri de azi.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a instrui în campusul de Excelență International de UAB și împărtăși experiențele cu alți studenți internaționali care selectează programele noastre pentru a finaliza formarea lor.

De ce vă oferim credibilitate?

Ne sunt aprobate de o traiectorie solidă de programe de Management și Marketing Internațional de 15 ani.

Veți fi înscris într-un program de Master de masterat în Marketing, Comerț și Distribuție a UAB care a obținut certificarea ISO de calitate 9001: 2008 și UNE 66181 educației virtuale.

Programe de masterat de masterat în Marketing, Comerț și Distribuție a UAB sunt enumerate printre cele mai bune din Spania în funcție de clasamentul de prestigiu din ziarul "El Mundo".

UAB este clasat primul între universitățile spaniole și este unul dintre cele mai bune 200 de universități din lume în funcție de rezultatele QS World University Rankings.

Obiective

  • Pentru a împărtăși cunoștințele actualizate de calitate privind logistica, care pot fi implementate cu succes în operațiunile de zi cu zi ale unei companii.
  • Pentru a oferi o viziune largă asupra lumii de afaceri care acoperă toate disciplinele care includ mediul logistic, în scopul de a promova înțelegerea, prin toate interlinks existente.
  • Pentru a oferi în mod continuu studenților cu o abordare practică a logisticii și cu puncte de vedere diferite cu privire la strategia de afaceri și integrarea logisticii în ea.
  • Pentru a dezvolta leadership, de analiză și abilități strategice, pentru a permite elevilor să ia decizii adecvate.

Metodologie

Un student înscris în programul de Master participă clase clasă în campusul de Excelență al UAB. Fiecare clasă are o parte teoretică și o parte practică. Metoda studiilor de caz se aplică în procesul de învățare, în scopul de a dezvolta abilitățile de luare a deciziilor ale elevului. Procesul de învățare este întărită de cunoștințe vaste și experiență, atât în ​​sferele academice și de afaceri ale cadrelor didactice.

Prin jocuri de simulare, studenții se confruntă cu situații de afaceri problemă pentru care munca de echipa este esentiala. Studentii nostri primesc sprijin tutorat în întregul proces de învățare, de la început până la dezvoltarea unui proiect de teză. Studenții noștri pot profita de instrumente de înaltă tehnologie care sprijină cursul lor de studii, cum ar fi platforma Moodle, care le permite să acceseze un campus virtual pe care se pot împărtăși cunoștințele dobândite și să se angajeze în discuții suplimentare pentru a aprofunda înțelegerea lor teoretice și practice ale conținutul de Master.

Clase clasă sunt completate cu module online de prin propria noastră metodologie de 4-învățare. În unele cazuri, studenții noștri pot obține acces la sesiuni suplimentare, înregistrate cu cele mai noi sisteme tehnologice și stocate în secțiunea Mediateca.

Ultima actualizare Iun 2015

Despre facultate

We offer quality postgraduate courses that provide training in new and emerging sectors and equip active workers with the skills that will help them get ahead in their career; innovative high-quality, ... Citeste mai mult

We offer quality postgraduate courses that provide training in new and emerging sectors and equip active workers with the skills that will help them get ahead in their career; innovative high-quality, exacting courses that are characterised by their strong practical content; the chance to study for diplomas, degrees, technical qualifications and postgraduate courses in all areas of knowledge. Students can participate in many international travel and exchange programmes and complete their studies in different universities of Europe, Latin America and Asia. Citește mai puţin