Maestru în Jurnalism

Generalități

Programul de descriere

 • Cod CRICOS: 0100573
 • Aport: februarie
 • Durata: 2 ani
 • Locație: Perth
 • Mod de studiu: Full-time
 • Comision indicativ pentru primul an: 29.200 USD

124370_curtin--journalism-1600x1067.jpg

Descrierea cursului

În lumea jurnalismului contemporan, organizațiile caută profesioniști pregătiți pentru muncă, cu cunoștințe multidisciplinare, precum și abilități tehnice ale jurnalismului. Fiind programul de jurnalism al Australiei de Vest, Curtin are experiența și conexiunile din industrie pentru a vă oferi cea mai bună experiență postuniversitară pentru o carieră în jurnalism. Veți învăța abilitățile de cercetare, producție și publicare a jurnalismului pentru formate media contemporane și veți dobândi cunoștințe cruciale în drept și etică în domeniul mass-media. Veți avea ocazii să publicați și / sau să difuzați jurnalismul prin platformele media ale lui Curtin. Puteți face, de asemenea, un stagiu la o organizație media locală. Aceste cursuri sunt potrivite pentru profesioniști din toate disciplinele care iau în considerare o schimbare în carieră și pentru jurnaliștii care își propun să își îmbunătățească calificările. Vă puteți înscrie într-un certificat de absolvire, o diplomă de absolvire sau un curs de masterat și „stiva” studiul dvs. pentru a trece la următoarea calificare. Studenții care finalizează masterul la un standard ridicat pot solicita studii de nivel doctoral.

Criterii de admitere

Pentru admiterea la acest curs, trebuie să aveți:

 • o diplomă de licență sau echivalent într-un domeniu fără legătură dintr-o instituție recunoscută OR
 • un certificat de absolvire sau o diplomă în jurnalism. (Solicitanții pot fi eligibili pentru credit pentru învățare recunoscută.) ȘI
 • îndeplinesc cerințele de competență în limba engleză ale lui Curtin.

Viitorul jurnalismului

Jurnalismul este o industrie dinamică și cu viteză rapidă, care a fost martorul unei schimbări în ultimele decenii. Acest lucru a dus la numeroase startup-uri noi de nișă și boutique, creând oportunități de angajare variate. Mulți dintre absolvenții de jurnalism ai lui Curtin își găsesc de lucru la marile organizații media. Ne propunem să producem jurnaliști multimedia calificați care să prospere în mediul digital contemporan și să poată demonstra abilitățile fundamentale ale cercetării, intervievării, scrierii și prezentării difuzate.

Industries

 • Mass-media
 • Comunicări corporative și din sectorul public
 • Relatii publice
 • editare

Vești de ultimă oră: Curtin este partener cu Seven West Media

Curtin a semnat un acord formal de lucru pe teren, oferind studenților de jurnalism performanți posibilitatea de a face stagii la cea mai mare companie de presă din Australia de Vest, Seven West Media. Seven West Media deține Channel 7, PerthNow, Community Newspaper Group; și The West Australian, The Sunday Times și 20 de ziare regionale WA. Inițiativa se adaugă acordurilor de stagiu în jurnalism pe care Curtin le are cu ABC, Channel 9, Channel 10, GWN și WAtoday .

Pentru mai multe informații, vizitați curtin.edu/master-journo

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Citește mai puţin
Perth , Dubai , Moka , Singapur , Miri + 4 Mai mult Mai Puțin