Maestru în jurnalism digital și de design

Generalități

Programul de descriere

Aflați mai multe competențe esențiale pentru vârsta de internet: editare de web si design, social media, productie multimedia, grafica de informații și multe altele.

Acest master grad este proiectat pentru a fi finalizat într-un an, sau peste o cădere, un arc și un semestru de vară. (Profesioniștii care lucrează ar putea dori să dureze mai mult să-l completeze.) Se va pregăti absolvenți sau practicarea profesioniști pentru a excela în domeniu interesant de jurnalism digital, cât și în alte domenii sau legate mediatorilor de comunicare. În calitate de solicitant la gradul de master în Jurnalism Digital și Design, vă stau pentru a obține un beneficiu profesional imediat: un certificat USFSP-Poynter de Competență în tehnologie digitală pentru jurnaliști.

O zi Banner pentru DJD: Full acreditare

La 6 mai 2016, Consiliul de Acreditare privind Educație în Jurnalism și Comunicare de masă au votat în unanimitate pentru a aproba acreditarea deplină pentru programul de la Universitatea din Florida de Sud St Petersburg MA on-line în Jurnalism Digital și Design.

Programele față-în-față universitare și postuniversitare din cadrul Departamentului de Studii de Jurnalism și Media USFSP au fost acreditate din 2004, câștigând reacreditării o dată la cinci ani de când. Acest lucru marchează prima revizuire a programului pentru DJD și acreditarea sa inițială. ACEJMC a găsit fiecare program de grad care caută oferite de către Departamentul de Studii de jurnalism și mass-media, în conformitate cu fiecare nouă standardele sale de excelență.

In timp ce programele cu mai multe programe ACEJMC-acreditate sunt rare, mai rare încă mai sunt programe acreditate online de grade. realizare de azi validează munca grea studenți și facultate noastre au pus mai departe, deoarece prima cohorta de elevi DJD în toamna anului 2012.

Gata să sară într-un mediu de învățare digital, pe deplin acreditat și să devină un mai bun comunicator, designer si povestitor? Vino alături de noi astăzi.

Gradul de DJD CARACTERISTICI 10 cursuri la marginea de taiere de jurnalism, tehnologie si design.

Fiecare curs se adresează unui domeniu extrem de relevant pentru practica jurnalismului digital și de design. Împreună, cursurile de a oferi o bază solidă de abilități practice și teoretice necesare pentru a reuși în epoca în schimbare rapidă a jurnalismului on-line.

  • Raportarea multimedia
  • Publicarea web
  • Digital Media și Democrație
  • Producție multimedia
  • Antreprenoriale Jurnalism
  • Digital Media Technology
  • social media
  • Etica mass-media digitale și Drept
  • Design vizual Comunicare și Teoria
  • Proiectul final
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Citeste mai mult

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Citește mai puţin