Maestru în Inginerie Mecanică

Generalități

Programul de descriere

Master of Engineering în Inginerie Mecanică este un program de gradul de credit 30 de ore. Acesta este destinat să fie un program de grad terminale concepute pentru cei care doresc să devină un lider în domeniul ingineriei mecanice.

Acest grad este deosebit de potrivit pentru studenții care doresc să studieze cu fracțiune de normă, pentru cei interesați să își actualizeze abilitățile tehnice sau pentru cei care nu se axează pe o teză de masterat orientată spre cercetare. Nu este necesară o teză convențională pentru program. În locul său, elevii completează o experiență capstone, care poate fi un curs de conducere a proiectelor de proiectare, un stagiu industrial bine organizat și ales, sau un proiect cu o opțiune de hârtie. Un curs de metode de cercetare poate îndeplini, de asemenea, experiența capstone.

Trei zone de specializare, sunt oferite la RIT Dubai: Sustenabilitate, Inginerie termică / Fluide și Mecanică și Design. Studenții care lucrează part-time au opțiunea de a participa la cursuri de seară.

Opțiuni de carieră

Datorită instruirii și educației complete, inginerii mecanici sunt adesea chemați să își asume poziții de conducere. Aceștia lucrează în numeroase industrii și întreprinderi, în calitate de dezvoltatori de produse, cercetători, designeri prototip, ingineri de automobile, ingineri aerospațiali, consultanți de management, printre multe altele și mulți servesc în poziții de conducere superioare în domeniile lor.

Curriculum

Curriculum

* Pot fi disponibile opțiuni suplimentare de curs pentru durabilitate.

Acreditari

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a sto ... Citeste mai mult

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a storied 185 year history. RIT Dubai offers highly valued Bachelor’s and Master’s degrees in business and leadership, engineering, and computing. The curriculum provides students with relevant work experience through an innovative cooperative education program that helps students stand out in today’s highly completive job market. Citește mai puţin