Maestru în Inginerie, Inteligență tipărită

Generalități

Programul de descriere

Master în inginerie (MEng), tipărit de inteligență

Cerere 8-22 ianuarie 2020

Taxă de școlarizare 8000 € / an academic

Bursa este disponibilă

Informațiile tipărite sunt în creștere

În Oulu, posibilitățile de electronice tipărite au fost studiate încă de la sfârșitul anilor '90. În ultimii ani, mai multe companii, care aplică electronice tipărite în diferite domenii de aplicare și în producție, și-au început operațiunile. Dezvoltarea tehnologiilor va crea noi oportunități de afaceri și există o penurie de specialiști în acest domeniu în toată Finlanda. În prezent, zona în creștere este, în special, electronica tipărită care este integrată în structuri.

În regiunea Oulu operatorii sunt PrintoCent , un grup de dezvoltare al Centrului de Cercetări Tehnice VTT din Finlanda, Universitatea din Oulu, Oulu University of Applied Sciences și mai multe companii și laboratorul de test PrinLab al Oulu University of Applied Sciences din Oulu University of Applied Sciences . Programul de gradul de informații tipărite va produce experți multidisciplinari pentru a răspunde nevoilor companiilor, în special pentru dezvoltarea și producția de produse. În timpul educației, studentul poate participa la instruirea locală și la seminarii cu oamenii care lucrează în acest domeniu.

Conținutul studiului - învățare mixtă

Educația va continua practic și flexibil în mediul de învățare online. Studiile sunt efectuate în cea mai mare parte sub formă de cursuri online. Elevul poate face sarcini de învățare în mod flexibil la propriul timp. În timpul săptămânii de lecție de contact, studentul se va familiariza cu metodele de producție și va testa modul în care își desfășoară propriul plan în practică. Teza va fi realizată orientată către companie, astfel încât studentul să dobândească subiectul sau să combine sarcina de dezvoltare cu propria sa muncă. Acest lucru va permite studentului să proiecteze, să testeze și să implementeze un proiect de dezvoltare care să răspundă nevoilor reale. Studentul se va dezvolta, de asemenea, ca un inovator independent.

După absolvire, studentul poate lucra ca specialist în dezvoltarea de produse, proiecte și producție. Titlul poate fi, de exemplu, manager de dezvoltare a produsului, manager de proiect sau manager de producție.

Unele părți ale acestui program de licență pot fi, de asemenea, studiate pe baza dreptului de a studia în Open University of Applied Sciences. În calitate de student al Oulu University of Applied Sciences din Oulu University of Applied Sciences , studentul poate utiliza gratuit cursurile online oferite de Open University of Applied Sciences sau CampusOnline. Studiile postuniversitare sunt oferite atât de Școala de Învățământ Profesional Profesional din Oulu University of Applied Sciences și de facultățile Universității din Oulu.

Programul de licență în informații tipărite 60 ECTS:

 • Competențe generice avansate (15 ECTS):
  • Managementul proiectului 5 ECTS
  • Managementul calității 5ECTS
  • Simulare și management virtual de afaceri 5 ECTS
 • Competențe profesionale avansate (15 ECTS):
  • Electronică tipărită 5 ECTS
  • Metode și aplicații electronice tipărite 5 ECTS
  • Dezvoltare de produse de informații tipărite 5 ECTS
 • Teza de master 30 ECTS

Taxă de școlarizare și bursă

Pentru cetățenii din Finlanda și din UE / SEE nu există taxe de școlarizare pentru a participa la program. De asemenea, solicitanții internaționali cu permisul de rezidență finlandez A sau P sunt scutiți de taxa de școlarizare.

Pentru studenții non-UE, taxa de școlarizare este de 10.000 € pentru un an universitar și de 5000 € pentru fiecare semestru suplimentar pentru finalizarea programului. Vă rugăm să rețineți că OAMK oferă o bursă suplimentară pentru studenții plătitori de studii care realizează studiile în timpul stabilit de țintă (1 an / 60 credite, 1,5 ani / 90 credite). Bursa este de 2500 € pentru un an universitar și 1250 € pentru un semestru. Bursa se aplică și se acordă retroactiv.

Perioada de aplicare

Perioada de depunere a cererilor este 8-22 ianuarie 2020, iar studiile vor începe în toamna anului 2020. Solicitantul va fi notat pe scara de 0-100 de puncte pe baza misiunii preliminare scrise în limba engleză. Sarcina constă în trei părți: scrisoare de motivație, CV și plan preliminar pentru sarcina de dezvoltare.

 • Scrisoarea de motivație (maximum 500 de cuvinte) trebuie să arate interes pentru această educație, să evalueze competențele actuale legate de programa acestei educații și să exprime planurile de carieră care se ocupă de această educație.
 • CV-ul trebuie să conțină studii anterioare, istoricul muncii și merite speciale.
 • Planul preliminar pentru sarcina de dezvoltare (maxim 1000 de cuvinte) trebuie să descrie o țintă de dezvoltare legată de muncă, care poate fi procesată în timpul studiilor. Această sarcină de dezvoltare poate fi și subiectul viitoarei teze de master.

Sarcina preliminară trebuie returnată sub formă de document electronic până la 29 ianuarie 2020 cel târziu la 15:00 ora finlandeză. Punctajul minim al punctului de admitere este de 20 de puncte din sarcina preliminară.

Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner i ... Citeste mai mult

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner institutions we create new vitality to the northern region. We provide bachelor and master degree programme studies, pedagogic studies at the School of Vocational Teacher Education, Open University studies as well as supplementary training. There are three Bachelor’s degree programmes leading to a higher professional degree (BSc Hons) that are taught entirely in English: BBA, Business Information Technology, BBA, International Business, BEng, Information Technology. Bachelor's degree programmes are on EQF (European Quality Framework and Other Learning) level 6 and our Master's degree programmes on level 7. Our operations are government funded, and audited by the Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC). Citește mai puţin