Citește Descrierea Oficială

prezentare

Instruim profesioniștii din domeniul calculatoarelor pentru a conduce progresul tehnologic și societatea de mâine.

Cu 40 de ani de experiență, vă oferim:

 • Cunoștințele tehnice și științifice de care are nevoie în prezent piața forței de muncă, precum și competențele generice cele mai apreciate de companii.
 • Contact direct cu lumea afacerilor prin sesiuni săptămânale cu profesioniști din companii din sectorul tehnologic care își dau viziunea asupra aspectelor dezbaterii, vizitelor la centre și facilități.
 • Acces la o experiență de lucru de primă mână prin șederea într-o companie.
 • O experiență internațională prin intermediul programului de mobilitate internațională.
 • Specializare în una dintre cele mai relevante domenii ale momentului: date mari și informații de afaceri
 • O diplomă universitară dublă: prin încheierea unui semestru suplimentar în domeniul aplicării TIC în industrie, veți obține, de asemenea, o diplomă de master în Ingineria Organizației Industriale.
 • Puteți avea contact direct cu cercetarea și inovarea în noile tehnologii prin șederea într-un centru tehnologic.

Profilul participantului

Această diplomă de master contribuie la dezvoltarea profesională a:

 • Absolvenții de diplome de calculator pentru a facilita tranziția lor pe piața forței de muncă cu garanții înalte de succes profesional.
 • Ingineri tehnici din domeniul informaticii sau al altor titluri legate de TIC care doresc să progreseze și să-și relanseze cariera profesională
 • Absolvenții și inginerii de calculator care, după ce au o experiență profesională, doresc să recicleze și să fie la zi.
 • Absolvenții de universitate din orice domeniu de inginerie care doresc să urmeze un doctorat și să se dedice cercetării și inovării în noile tehnologii (realizarea completă a formării necesare).

Profil absolvent

Este o persoană cu o formare solidă în competențele și responsabilitățile de nivel superior în domeniile tehnologice cheie ale Ingineriei Calculatoare, împreună cu cunoștințe și abilități solide, o mare versatilitate și adaptabilitate în fața schimbărilor tehnologice constante. În plus, are abilități transversale multiple, dincolo de tehnologii, cum ar fi posibilitatea de a gestiona echipele de lucru, de a conduce proiecte de dezvoltare și de a implementa diferite soluții tehnologice, de a acționa în mod autonom sau de a comunica eficient, printre altele, Inginer în științele informatice integrale, foarte versatil și cu capacități mari de adaptare la medii problematice și diverse.

Master în Ingineria Calculatoare profilează performanța și dezvoltarea unei cariere profesionale în Ingineria Calculatoarelor în cinci scenarii diferite și complementare în același timp:

 • Managementul sistemelor informatice
 • Software de management de proiect
 • Arhitectura software
 • Cercetare și inovare
 • Știința datelor

oportunităţi de carieră

Master în Ingineria Calculatoarelor subliniază performanța și dezvoltarea unei cariere profesionale în domeniul ingineriei informatice în jurul a cinci scenarii diferite și complementare în același timp.

Master oferă inginerilor de calculatoare cadrul potrivit, astfel încât să poată dezvolta o viață profesională plină de oportunități. Puține active din istoria omenirii au transformat societatea într-un timp atât de scurt încât noile tehnologii și internetul au făcut în ultimii zece ani.

Noi recompensăm talentul tehnologic

Datorită noului program de bursă Deusto Engineering, avem 10 burse de € 10,000 pentru a studia Masterul în Ingineria Calculatoarelor în timp ce colaborăm cu o companie de tehnologie.

DeloitteLanteknts

În plus față de bursă, veți primi o remunerație pentru munca dvs. în modul de stagiu al companiei.

Datorită burselor și stagierilor, veți putea finanța aproape toată diploma de masterat.

Cum pot aplica pentru bursa mea?

 • Copia înregistrării academice a diplomei universitare care vă oferă acces la cursul postuniversitar și care va include nota medie obținută la scara de la 1 la 10. (absolvenții din UD nu trebuie să prezinte o notă academică).
 • Curriculum Vitae (format Europass).
 • Scrisoare de prezentare și motivații adresate Comisiei de burse (maximum 1000 de cuvinte).

Cererea trebuie să fie procesată prin intermediul Serviciului de burse de la Universitatea din Deusto. Acest serviciu își rezervă dreptul de a solicita toată documentația considerată adecvată.

Când pot aplica pentru bursă?

De la 1 februarie la 28 martie 2018.

Cum sunt evaluate candidaturile?

Acesta va fi evaluat:

 • academic record
 • Curriculum vitae: experiență profesională, limbi, merite personale, instruire ...
 • Scrisoare de prezentare și motivație

Candidații care îndeplinesc cerințele burselor vor fi invitați la un interviu personal.

Procesul de selecție a candidaturilor se desfășoară în comun cu firmele din perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2018.

Când știu rezultatul?

Începând cu data de 15 mai 2018, vom notifica acordarea burselor; Vă puteți înscrie ulterior.

Vreți să știți mai multe?

Dacă doriți informații specifice despre această bursă, completați formularul următor și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Subiecte

Motivat de reforma învățământului universitar și după o reflecție profundă, Universitatea din Deusto, care are o experiență de 30 de ani formând absolvenți în domeniul informaticii, a proiectat un program ambițios de studii pentru masteratul în ingineria calculatoarelor. Programul de master a fost structurat în două blocuri mari:

 • Instruirea generalistă în domeniul tehnologiilor și al instrumentelor de management. Acest bloc corespunde primului an și este alcătuit din subiecți care se încadrează în tehnologiile cerute de piața muncii și care trebuie să fie stăpânite de toți inginerii de calculator. În plus, există câteva baze pentru gestionarea proiectelor și gestionarea sistemelor informatice, esențiale pentru o integrare și o evoluție adecvată în mediul companiei. Obiectivul acestui bloc este de a oferi inginerului de calculator versatilitatea care a caracterizat întotdeauna acest profil profesional.
 • Specializare și îndrumare profesională. Acest bloc corespunde ultimului semestru și are drept coloană vertebrală Proiectul Master's End. Proiectul respectiv include realizarea, prezentarea și apărarea unui proiect integral de Inginerie Informatică de natură profesională sau științifică în care se sintetizează competențele dobândite de-a lungul maestrului.

competențe

Prin urmare, acest master combină dezvoltarea abilităților specifice ale Inginerului Calculator, împreună cu un alt set de competențe generice cerute de orice absolvent de facultate. Pe scurt, scopul său este de a forma profesioniști extrem de versatil și competenți în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC), care pot juca, de asemenea, un rol dublu de dezvoltare profesională și cercetare, gândindu-se la practica inginerie informatică atât în ​​companie, cât și în centre de inovare și cercetare.

competențe specifice

Acest set de competențe este dezvoltat în diferitele discipline care alcătuiesc programul de formare și corespunde conținutului tehnic și științific specific al profesiei de inginer informatic.

Concursuri generice

Masterul oferă multiple competențe transversale, dincolo de tehnologie, cum ar fi capacitatea de a gestiona echipele de lucru, de a conduce proiecte de dezvoltare și de a implementa diferite soluții tehnologice, de a acționa în mod autonom sau de a comunica eficient, printre altele, Inginer în științele informatice integrale, foarte versatil și cu capacități mari de adaptare la medii problematice și diverse.

metodologie

Metodologia de predare a Masterului în Ingineria Calculatoarelor se caracterizează printr-o abordare practică, care aduce studenților mai aproape de realitatea exercitării profesiei de Ingineria Calculatoarelor atât în ​​domeniul său de activitate, cât și în domeniul științific, datorită participării companiilor în toate disciplinele de predare sau prin seminarii și seminarii tematice.

Masteratul în Ingineria Calculatoarelor își bazează metodologia de predare-învățare pe modelul de formare Deusto, care are ca obiectiv prioritar realizarea unei învățări autonome și semnificative favorizând dezvoltarea personală a elevului în fațetele sale diferite (personal, social, etic , academice și profesionale).

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Deusto »

Ultima actualizare April 14, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 semestre
La zi
Price
12,948 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date