Maestru în conducere și de management

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Provocarea de conducere și de management în diferite tipuri de organizații a devenit mai exigente și mai complexe. Adaptarea la schimbarea rapidă a mediului de afaceri necesită un set mai sofisticate de competențe și abilități de lideri și manageri. , organizații legate de Biserica nu-pentru-profit și alte organizații necesită o conducere eficientă a informat de științele sociale și un organism în curs de dezvoltare de cunoștințe cu privire la management, leadership și organizații.

Un Maestru De Conducere și De Management se concentrează pe furnizarea de formare avansată în teoria și practica de management, subliniind dimensiunile etice, morale și spirituale de conducere și de management.

DURATA

un an și jumătate cu normă întreagă sau echivalent part-time. studenții part-time progres în mod tipic la rata de trei sau patru unitati pe an.

puncte de credit

Doisprezece unități în valoare totală de 72 de puncte de credit

Mod de livrare

O abordare de învățare mixtă, utilizând platforma de învățare on-line Moodle, este adoptat pentru livrarea de cele mai multe unități, care cuprinde off-campus componente de învățare și o sesiune rezidențială la Colegiul Avondale de învățământ superior (Lake Macquarie Campus), sau alt centru desemnat, în luna iulie a fiecărui an. Sesiunea de rezidențiale oferă studenților posibilitatea de a fi implicat în semnificativ elev-lector și interacțiunea elev-elev.

Conferențiari și coordonatorul de curs sunt disponibile pentru a comunica cu elevii prin telefon sau e-mail.

Titlu

Maestru De Conducere și Abreviere de Management: MLM

Acreditare

Cursul este acreditat de către Agenția Terțiar Calității și Standarde de Educație (TEQSA) și pot fi oferite studenților australian sau studenții internaționali (CRICOS Număr 062227A). Studenții internaționali sunt supuse unor reglementări enunțate în Codul național OES (2007).

cerinţe de intrare

O diplomă de licență sau execuție echivalentă sau satisfăcătoare a cerințelor Certificat Licențiat în Leadership și Management, plus o experiență de muncă de cel puțin doi ani într-un rol de conducere sau de management adecvat. În circumstanțe excepționale, elevii pot fi admiși pe baza unor calificări echivalente evaluate de către Comitetul de învățare și predare a Facultății de Educație, Știință și. O transcriere oficială trebuie să însoțească fiecare formular de cerere. Solicitanții a căror diplomă de licență nu a fost realizată în limba engleză trebuie să demonstreze competență în limba engleză, prin realizarea unui scor IELTS de cel puțin 6.5, cu nici un scor individual de bandă mai mică de 6.0 sau echivalent. O declarație oficială a rezultatelor IELTS trebuie să însoțească formularul de cerere.

Structura cursului

Acesta este un program de studiu de douăsprezece unități. Toate unitățile sunt în valoare de 6 puncte de credit (cu excepția cazului în care se prevede altfel), fiecare cu un volum teoretic de 150 de ore.

Ultima actualizare Aug 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Citeste mai mult

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Citește mai puţin
Cooranbong , Wahroonga + 1 Mai mult Mai Puțin