Introducere
prezentareMontajul filmului a evoluat enorm în paralel cu limbajul filmului însuși. Datorită progreselor tehnice, a încetat să mai fie elementul invizibil al cinematografiei clasice pentru a deveni unul dintre instrumentele expresive. Tehnica de montaj a transformat cinematograful primitiv, permițând elaborarea unor narațiuni mai complexe, care au alternat voci și vremuri, dând naștere așa-numitului cinema clasic.
De asemenea, a deschis ușa reasignării imaginilor, după cum au descoperit avangardele. Și cu aceasta a ajutat la legitimarea cinematografiei ca artă. Acest curs durează ani care oferă instruire noilor editori și editori, tehnicieni și creatori ai mediului audiovizual și cinematografic din prezent și viitor.accesPentru a accesa acest curs este necesară prezentarea unui portofoliu.Cine este pentru asta?Absolvenți și absolvenți în Comunicare Audiovizuală, Arte Plastice sau alte diplome la nivel universitar legate de domeniul audiovizual. Profesioniști din sectorul cinematografic sau videografic care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de montaj audiovizual.competențeLa sfârșitul cursului, studentul trebuie să poată:Asumați-vă de asamblarea tuturor tipurilor de lucrări audiovizuale, cunoscând metoda și tehnica proceselor de editare și postproducție.
Învață să evaluezi structura fiecărui montaj din analiza globală, prin întocmirea unor diagrame care să permită o prezentare rapidă și simplă a întregii lucrări audiovizuale.
Percepeți legăturile și criteriile care unesc scriptul, producția și asamblarea.
Înțelegeți psihologia și emoțiile privitorului, precum și originea celor mai relevante genuri audiovizuale.
Stăpânește procesele de construcție de scene, secvențe și tranziții.metodologieMaster-ul se bazează pe metodologia de învățare-prin-a face, astfel încât studenții să efectueze diverse practici de asamblare audiovizuală pe parcursul cursului prin care integrează cunoștințe conceptuale și tehnice.
Practicile de montaj sunt completate cu clase teoretice și practici teoretice la celelalte discipline care fac parte din curs.De ce să faci parte din Comunitatea ESCAC?Veți deveni parte a Comunității ESCAC, ceea ce vă va permite să vă dezvoltați talentul într-un mediu în care sunt promovate spații creative și interacțiune între absolvenții diferitelor promoții. Știați că Javier Ruiz Caldera continuă să filmeze cu colegii ESCAC? La fel ca Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maíllo, Patricia Font ... pentru că ESCAC nu se termină atunci când termini studiile, Comunitatea continuă în sectorul profesional.
Acesta este cel mai bun moment din istorie pentru a vă dedica Audiovizualului: nu a existat niciodată o asemenea varietate de ecrane în slujba atâtor utilizatori. Aceste ecrane au nevoie de conținut pentru a furniza produse unui public global și, prin urmare, marile companii de tehnologie investesc în crearea audiovizualului.
Talent ESCAC. Absolvenții cu cariere recunoscute la nivel național și internațional au fost instruiți la școala noastră. Regizori de film, producători, cinematografi, editori, supraveghetori VFX ... Uitați-vă la creditele filmelor și seriilor, veți găsi în ele o mulțime de talent ESCAC.
Sistemul nostru pedagogic se bazează pe învățare prin acțiuni. Vrem să învățați făcând acest lucru și îl veți face însoțit de cei mai buni profesioniști din sector.
La ESCAC formăm povestitori. Vă vom învăța să vă spuneți povestea dvs. indiferent de specialitatea pe care ați ales-o.
Lucrările absolvenților și producătorului școlii (ESCAC Films) au fost recunoscute cu peste 500 de premii naționale și internaționale:An de an, absolvenții noștri sunt printre candidații la Premiile Goya și Gaudí, obținând 20 de premii Goya și peste 30 de premii Gaudí.
În plus, au câștigat premii importante la festivalurile internaționale: Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj internațional acordat de Festivalul Sundance (2006) sau premiul al treilea la Cinefoundation - acordat de Festivalul de la Cannes (2015).La ESCAC avem colaborarea marilor companii și instituții care participă la formarea studenților noștri. Movistar, Departamentul de Cultură al Generalitat de Catalunya, Fundația SGAE, Cinesa, Zeta Cinema, Fabrica de Filme, Filmax, Deaplaneta, Mediaset etc.
Campusul internațional: În acești 25 de ani, peste campusul nostru a trecut peste 5.500 de studenți de 23 de naționalități diferite, contribuind la îmbogățirea culturală și comunitară.
Școala noastră este recunoscută de CILECT (o organizație care reunește cele mai bune școli de film din întreaga lume), iar noi suntem singura din stat cu recunoaștere oficială.
ESCAC își antrenează studenții pe baza competențelor transversale, oferind cunoștințe și instrumente pentru a dezvolta o activitate profesională ulterioară în orice domeniu al creării de conținut.