Master în Management Organizațional

Generalități

Programul de descriere

De la crearea sa, Fundația Universității din San Gil - UNISANGIL - are misiunea de a contribui la dezvoltarea societății la nivel local și regional, cu o viziune globală, prin participarea la formarea integrală a oamenilor, producerea și aplicarea cunoștințelor și interacțiunea socială În conformitate cu acest principiu, instituția dezvoltă procese de pregătire academică la nivel de licență și absolvenți, în concordanță cu nevoile și cerințele comunităților și regiunilor în care este prezentă.

Așa se prezintă UNISANGIL Master în Management Management Organizațional, un program academic atașat Facultății de Științe Economice și Administrative, a cărui origine este legată de Acreditarea de înaltă calitate a programelor de licență în Administrarea afacerilor (Rezoluția 021081 din decembrie 2015 ) și contabilitate publică (Rezoluția 05421 din aprilie 2015).

Acest program academic este o completare a proceselor de pregătire oferite de la Specializarea în Finanțe (San Gil - Chiquinquirá); Specializare în Administrare Financiară Strategică (Yopal); Specializare în Marketing Strategic (San Gil - Chiquinquirá) și Specializare în Competitivitate Turistică (San Gil). Aceasta constituie o strategie de integrare și relevanță a ofertei academice cu nevoile economice, politice și sociale nu numai din San Gil, Yopal și Chiquinquirá ca centre de dezvoltare provinciale, ci ale tuturor municipalităților din jur.

Ca masterat în profunzime, programul își propune să aducă în domenii specifice de cunoștințe legate de managementul superior, organizare, direcție și management. Aceasta urmărește dezvoltarea abilităților care să permită soluționarea problemelor în organizații, precum și analiza unor situații disciplinare, interdisciplinare și profesionale particulare care apar în mediul regional și național.

obiectiv

Obiectivul Programului de Master în Managementul Organizațiilor UNISANGIL este: „Pregătirea integrală a Masterului în Managementul, Organizarea, Direcția și Managementul Seniorilor, pentru soluționarea problemelor organizațiilor”.

misiune

Instrumentalizați și aplicați cunoștințele învățate în organizații, dezvoltând prin structura lor curriculară capacitatea de critică, analiză, sinteză și discuție, prin aprofundarea cunoștințelor în managementul superior, organizare, management și management, consolidând dezvoltare și creștere integrală, într-un context regional și național.

vedere

În anul 2022 suntem un program de master recunoscut la nivel regional și național, pentru dezvoltarea și îmbunătățirea strategiilor de management, luarea deciziilor și soluționarea conflictelor; formarea profesorilor cu gândire critică, abilități și atitudini ale cercetării aplicate, care permit diagnosticul și soluționarea problemelor organizaționale.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxele / pexelurile

Curriculum

Semestrul I
subiect credite
Management și management organizațional 3
Management strategic 2
Contextul macroeconomic și economic al organizațiilor 2
Managementul financiar și contabil al organizației 3
Seminar de gradul I 2
Total credite 12
Semestrul II
subiect credite
Managementul strategic al resurselor umane 3
Evaluarea organizației 3
Proiectare, creativitate organizațională și inovație 2
Luarea deciziilor 2
Seminar II 2
Total credite 12
Semestrul III
subiect credite
Management internațional 3
Managementul marketingului 3
Contextul legal al organizației 2
Seminar electiv 2
Seminar de gradul III 2
Total credite 12
Semestrul IV
subiect credite
Atelier de competențe de management 3
Seminar electiv 3
Seminar electiv 3
Seminar de gradul IV 3
Total credite 12

Admitere profil

Programul UNISANGIL în Managementul Organizației este orientat către patru tipuri specifice de populație:

  1. Profesioniștii au absolvit UNISANGIL.
  2. Absolvenți ai altor instituții de învățământ superior din regiune sau din țară.
  3. Specialiști din diverse ramuri ale cunoașterii, fie de la UNISANGIL, fie de la alte instituții de învățământ superior din regiune sau din țară.
  4. Profesioniștii care ocupă poziții de nivel mediu și înalt în organizațiile din regiune și din țară, conștienți de necesitatea creșterii organizaționale integrale și sistemice.

Toți solicitanții care urmează masterul vor avea un interviu academic și ocupațional, înainte de admitere.

profilul absolvent

Master in Organisation Management, își propune să antreneze lideri cu gândire strategică, profesioniști cu viziune asupra viitorului, creatori și inovatori, cu poziții critice și capabili să răspundă provocărilor și provocărilor organizaționale ale viitorului.

Absolvenții noștri vor avea cunoștințe despre mediul național și internațional, despre geopolitică și despre gestionarea instrumentelor potențiale care le permit să dezvolte niveluri mai bune de competență în organizații.

cerinţele de admitere

  • Certificat de fotocopie sau diplomă de licență
  • Fotocopia documentului de identitate extins la 150%
  • Două (2) fotografii 3x4 color
  • Membru sau card EPS sau Sisben
  • Trimiteți un interviu cu coordonatorul absolvent al facultății

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Citeste mai mult

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Citește mai puţin