Ma / MFA scenografiei

Generalități

Programul de descriere

MA / MAE Scenografie

Prezentare generală

Aceste cursuri se apropie de scenografii din multiple perspective practice și teoretice pentru a crea noi oportunități pentru proiectarea de performanță, experimentare și de autor. Elevii vor dezvolta competențe cheie și să întreprindă proiecte creative de design de design set, proiectare scenă și de performanță pentru teatru și alte contexte.

Despre curs

Unele dintre cele mai importante inovații în practicile de performanță în ultimii o sută de ani au fost trase din evoluția scenografice.

Desen din trecut și din prezent abordări pentru proiectarea de performanță, aceste cursuri Scenografie sunt preocupate de a explora interferențele dinamice și inovatoare între corp, spațiu și timp informat în continuare printr-o varietate de discipline, inclusiv sculptura, mass-media digitale, marionete, coregrafie, film, arhitectură și sunet .

Detalii curs de

Studenții de la AM și MAE se combină pentru termeni unul până la trei, desigur, lor. MAE a se extinde într-un al doilea an, care prelungește constatările practice și teoretice cheie din primul an prin cercetare, la locul de muncă / echipamente profesionale independente și mentorships și / sau de colaborare.

În primul an (MA și MAE) abilitățile și practicile existente ale studenților sunt contestate, extinse și rafinate, deoarece acestea investighează procesele de proiectare, strategii și instrumente pentru dezvoltarea creative. Cu un amestec echilibrat de munca de colaborare și independentă, precum și o atenție deosebită interacțiunii dintre teorie și practică, cursurile includ: ateliere de lucru și de mentorat pentru a explora utilizări speculative și operative / manipulare a proceselor și instrumentelor variind de la dramaturgia, de luare de model și desen tehnic la mass-media audio-vizuale, turnare, tehnologii de senzori interactive și software; precum și studii în cadrele istorice și teoretice relevante și contexte pentru înțelegerea și practica în curs de dezvoltare.

Al doilea an (numai AMF) extinde constatările practice și teoretice din primul an de către întreprindere una sau două la locul de muncă / echipamente profesionale, precum și tutoriale și seminarii ocazionale pe tot parcursul anului, ca parte a unui proces continuu de dezvoltare și de reflecție care să conducă la prezentarea evaluării finale.

Evaluare

Acest lucru este de concepții practice și realizări, sarcini scrise și prezentări de cercetare.

Focus profesional

activitatea de colaborare, cu colegi MA / MAE și profesioniștii din industrie, este o parte esențială a ambelor tipuri de cursuri.

Studenții au colaborat cu alte cursuri din cadrul central pentru a crea și de design de lucru nouă performanță, inclusiv MA Teatru Muzică, Teatru MA avansat practica, practica MA / AMF de performanță în calitate de cercetare, și MA îndeplinind funcția Screen.

Partenerii din industrie au inclus Muzeul V & A, Londra Contemporan Dance School, Londra Bienala, Clerkenwell Design Week, engleza Touring Opera si Studio Teatrul National.

De asemenea, elevii lucreaza alaturi de o serie de artiști și designeri, de exemplu, Helen Pynor, Nic Sandiland, Antony McDonald, și Dick Bird.

Personal recenta vizită

Sophie Jump, Helen Pynor, Phoebe von Held, Dick Bird, Pete Gomes, Daniel Scott-Cumming, Robin Auld, Nenagh Watson, Scarlett Perdereau.

Cerințe de intrare și admitere

În mod normal, ar trebui să aibă o diplomă de licență în domeniul larg de performanță, studii de teatru sau un subiect de design, cu toate că cererile din partea studenților de la alte discipline (de exemplu, arte vizuale, arhitectura, arte sonic) vor fi luate în considerare. Cererile de la cei cu cel puțin doi ani de experiență relevantă va fi, de asemenea, luate în considerare. O ofertă va fi în mod normal, făcută numai după interviu.

Un an AMF de top-up pentru cei cu un master existent în acest subiect este de asemenea disponibil.

Cerințe de limbă engleză

Solicitanții pentru care nu este sunt necesare pentru prima lor limba engleză pentru a dovedi lor de competență în limba engleză prin obținerea unui scor total de 7.0 într-un test IELTS. Noi acceptăm calificări echivalente în limba engleză. Solicitanții sunt sfătuiți să obțină această certificare cât mai curând posibil.

Detalii de aplicare

În cazul în care sunteți selectat pentru un interviu pentru un loc pe cursurile Scenografie, MA sau MAE, vă vom cere să aduceți cu voi câteva exemple relevante ale muncii tale practice.

Acest portofoliu va contribui la discuții ulterioare cu privire la calificarile, experienta, interesul pentru acest subiect și planurile de viitor. Vă rugăm să fiți atenți să modificați și să se pregătească portofoliul dumneavoastră, astfel încât să puteți prezenta și discuta lucrul cu ușurință, și să fie pregătit să-l lase cu echipa de curs pentru examinare suplimentară. De preferință, acest portofoliu va fi sub forma unui suport digital (DVD, CD, etc). Acesta ar trebui să nu mai mult de patru minute, în durată să fie și să includă cel puțin două exemple de munca ta. Vi se va cere de asemenea să prezinte dovada experienței dvs. tehnice acolo unde este cazul naturii mass-media alese.

Solicitanții pot fi văzute în mod individual sau ca parte a unui grup, întreprindere o serie de activități, ca parte a procesului de interviu.

In timpul procesului de interviu va avea o șansă de a afla mai multe despre cursurile și Școala.

Interviuri internaționale

În fiecare an, Central găzduiește o serie de interviuri în afara Regatului Unit, cu o echipa de tutori din centru care călătoresc să se întâlnească solicitanți. Interviurile internaționale sunt concepute pentru a reproduce cu sediul la Londra experiență interviu în fiecare aspect (altul decât un tur al site-ului nostru!). A se vedea instrumentul de căutare de evenimente pentru listări de locații viitoare interviu și date.

Interviuri la distanță

Centrale nu permite solicitanților să efectueze un interviu la distanță pentru aceste cursuri. În cazul în care locuiți în străinătate și nu sunt în măsură să participe la un interviu în persoană s-ar putea, la latitudinea Tutor Admitere, se oferă posibilitatea unui interviu la distanță. În cazul în care sunteți selectat pentru interviu în acest mod veti fi contactat (în mod normal, prin e-mail), în scopul de a aranja un timp adecvat pentru un interviu. Acest lucru va fi realizat pe Skype, telefon sau prin schimb de e-mail "live" și va fi în mod normal, pe baza materialului pe care va fi cerut să-și prezinte în prealabil. Interviul va fi realizat de lider de curs sau de un membru al echipei de curs.

International Students

Accesați secțiunea Elevii Internațional pentru a vizualiza detalii privind cerințele de limba engleza pentru cursuri de Central.

dincolo Central

cai și ocuparea forței de muncă absolvent de carieră se numără:

De lucru pentru o serie de practicieni și companii, De exemplu, Hotel Pro Forma, Pompare, Grid Iron Company Theatre, New International întâlni: Visual Theatre, Opera de Nord, Charcoalblue, Bart Hess. Unii s-au transferat pentru a studia grade de cercetare. Absolvenții au fost beneficiarii de premii cum ar fi Premiul Linbury pentru etapa de proiectare și Inițiativa protejatul Arte. absolventii sunt proiect peste tot în lume și au câștigat premii franjuri în Canada, China, Japonia, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Marturii

Ana Ines Jabares Pita

2012 in curs, asistenta in prezent si proiectarea pe un număr de producții.

"Avand un fundal în pictură și muzică, cursul contestat și extins creativitatea mea și, în special, înțelegerea mea de spațiu. Gamă diversă de medii ale elevilor cu privire la acest curs a fost, de asemenea, foarte imbogatirea. După absolvire, am asistat la și proiectat pentru peste 20 de productii, inclusiv de teatru, operă, film, expoziții și evenimente. În 2013, am primit premiul Cel mai bun design de la Ottawa Fringe Festival și a fost câștigătorul general al premiului Linbury pentru etapa de proiectare 2013. "

Alice ajută

2014 a absolvit, efectuează în prezent de doctorat bazate pe practica.

"După zece ani de lucru în proiectarea de performanță, am căutat să deconstruiască practicile mele de lucru, în scopul de a extinde potențialul meu creativ. Cursul a depășit așteptările, o provocare mi-a interoga riguros procesul meu și pune la îndoială obiceiurile mele creative, care au deschis căi vitale și incitante noi în gândirea creativă, atât ca cercetător și practician. Acest lucru mi-a permis să se dezvolte un nou corp de lucru conceptual care să conducă la studii de doctorat. "

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘Wor ... Citeste mai mult

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘World Leading’ – and is unique in the realm of drama conservatoires. The ratio of undergraduate applications to places is the highest of any UK university. Citește mai puţin