Ma in compozitie

Generalități

Programul de descriere

MA Songwriting este un program extrem de creativ conceput pentru a permite studenților să examineze, să exploreze și să se concentreze atât lor practică și songwriting educația analitică compozitie.

Prezentare curs

MA Songwriting este un program extrem de creativ conceput pentru a permite studenților să examineze, să exploreze și să se concentreze atât lor practică și songwriting educația analitică compozitie. Studenții se concentreze pe explorarea creativă, exerciții de scriere și de cercetare academică în jurul subiectului înainte de a concentrându-se pe crearea unei noi lucrări majore de repertoriu sau o disertație în domeniul cântec.

finalizarea cu succes a songwriting program de Master la ICMP conduce la atribuirea de MA de la Universitatea din East London. (Sub rezerva validării) caietul de sarcini program complet poate fi găsit aici.

DETALIILE CURSULUI

Procesul creativ (30 credite)

Pentru un compozitor, identificarea condițiilor care favorizează munca ta cel mai bine este crucială. În acest modul, veți învăța cum să examineze și să evalueze procesul de creație, alături de alte abordări posibile, și de a determina modalitățile prin care se va dezvolta în continuare songwriting ta. Prin cercetare, discuții și exerciții de scriere auto-dirijata, va explora subiecte, cum ar fi generarea de idei și organizarea, elaborarea cântec și de dezvoltare, precum și tehnici de scriere explorative.

Songwriting Muzicologie (30 credite)

Acest modul va oferi context dvs. de practica propria compozitie cu analiza de perspective muzicologia populare, reflectând asupra rolului social și identitatea culturală a compozitorului. punctele de vedere vor fi extinse prin studiul ideologiei și critici songwriting, precum și cu orientare vă va dezvolta abilități în formarea și exprimarea argumente critice, în special prin eseu scris și dezbatere.

Limba muzicală în Songwriting (30 credite)

Pentru a fi un compozitor de succes, veți avea nevoie de un set de instrumente versatil de tehnici muzicale și încrederea de a le aplica într-o gamă fittingly largă de contexte. Acest modul vă va dota cu aceste abilități, ajutându-vă să dezvolte o competență muzicală mai profundă, o mai bună înțelegere a abordărilor și a unui punct de vedere mai clare atunci când selectarea metodologii adecvate. Veti acoperi subiecte, inclusiv analiza cântec, abordări alternative de idei care îndeplinesc, și semnificația muzicală și ideologie.

Scriitorilor Voice (30 credite)

Vocea scriitorului tau este cheia pentru a defini identitatea ta ca un compozitor. Acest modul este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte și să perfecționeze această voce unică, printr-o explorare detaliată a disciplinei scrierii versurilor. Cu suport, va participa la seminarii de discuții și ateliere de lucru practice, să evalueze o varietate de abordări creative pentru a influența lor asupra conținutului liric și se aplică de învățare la propria scriere lirică. Această abordare empirică vă va sprijini în realizarea expertizei profesionale în scris dumneavoastră.

Module opționale 60 de credit

Majore Repertoire Proiect - Opțiunea *

Acest modul oferă o oportunitate de a crea un proiect major nou compozitie, pe parcursul căreia veți primi o supraveghere individuală de către un tutore dedicat. Proiectul va lua de obicei sub forma unui ciclu de cântec, un album de artist, colaborarea cuprinzătoare sau un organism similar de muncă. Veti aplica abilitățile dumneavoastră în planificarea, crearea și materiale de evaluare pentru proiectul dumneavoastră, în timp ce în curs de dezvoltare, de asemenea, o strategie de livrare pentru contextul specific al proiectului. Repertoriul proiect major este conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră ca un compozitor profesionist.

Dizertație - Opțiunea *

Teza este o opțiune perfectă pentru compozitorul care dorește să dezvolte un proiect de cercetare extins. Acest modul de investigare s-ar putea conduce spre luarea în considerare a unuia sau mai multor complexe contexte, istorii, teme sau aspecte tehnice ale songwriting. Se va produce o propunere de cercetare, precum și planul detaliat de cercetare și o lucrare scrisă finală extinsă, supravegheat de un tutore dedicat, cu cunoștințe de specialitate în domeniul dumneavoastră de cercetare. Lucrarea este conceput pentru cei care doresc să urmeze studii suplimentare la nivel de doctorat și / sau o carieră în mediul academic sau ca scriitor.

* Elevii vor alege una dintre cele opționale module de credit 60.

Date-cheie

  • Experiența de învățare personalizată vă echipează cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile pentru ocuparea forței de muncă de succes în industria muzicală
  • Unu-la-unu lecții instrumentale și de supraveghere de cercetare individuale
  • Locația Londra oferă oportunități de a efectua în concerte în partea de sus locatii din Londra si cufunda-te în scena muzicală curentă
  • predare de calitate ridicată de către practicieni din industrie
  • Link-uri extinse din industria muzicală și de acces vă permite să construiască acea rețea toate importante
  • Un mediu de învățare creativ și de inspirație
  • Vă puteți concentra pe realizarea identității unice ca compozitor
  • Combina songwriting avansată cu bursă riguroasă
  • Îmbunătățește creativitatea și încrederea ta ca interpret și academice
  • Un an full-time sau doi ani de studiu part-time

Cerințe de intrare

Solicitanții vor avea în mod normal, un bun grad onoruri (a doua sau prima de sus) sau echivalent, sau comparabilă cu cea de experiență profesională sau de cercetare.

Institutul salută, de asemenea, cererile de la practicanții stabilite care doresc să efectueze studii la nivel postuniversitar, dar poate să nu posedă calificările necesare. Acești elevi pot acorda credite pentru studiul lor anterioară sau experiență.

Internațională: Cerința limba engleză - Nivelul minim B2 din CEFR - pentru mai multe informații vizitați https://www.gov.uk/government/organisations/uk-visas-and-immigration.

Atunci când completarea unei cereri de Masters, vă rugăm să folosiți funcția de încărcare pentru a furniza copii ale următoarelor documente: O referință personală (în mod ideal, dintr-o instituție de licență, dacă este cazul) O declarație personală În plus vi se va cere să completeze o auditie / interviu. În plus documentație / dovezi în sprijinul cererii dumneavoastră poate fi necesară în anumite cazuri.

Recomandate de succes poveste - Cathy Dennis

Cathy Dennis este un interpret de renume mondial și cântec-scriitor, incepand cariera scriind propria ei muzica, și merge pe piste stilou pentru nenumărate artiști de renume mondial. Dupa ce a lovit atat in topurile din SUA si Marea Britanie pentru prima dată ca solist pentru casa producător D Mob, și apoi cu propria ei muzică, Cathy a scris o multitudine de hituri pentru place de Kylie Minogue ( "I Just Can not Get Out Tu din My Head "), Britney Spears ( 'Toxic') și Katy Perry (" i Kissed a Girl "). Ea este, de asemenea, beneficiarul a cinci premii, Ivor Novello și două premii Grammy. Ea a revenit cel mai recent la ICMP în 2013, atunci când ea a găzduit un Masterclass de compozitie.

Recomandate Tutor - Tim Elsenberg

Tim este un producător / compozitor / muzician, care lucrează în prezent la proiecte în toate aceste domenii, precum și cu propria trupa, dulce Billy Pilgrim. SBP au fost nominalizat pentru un premiu Mercury Music din 2009, obtinerea o mulțime de acoperire națională ca "trupa care a facut un album in vărsat grădina lor".

Dulce Billy Pilgrim au lansat trei albume foarte apreciate de critici, in turneu cu artisti diverse, precum Jamie Cullum, colegi Mercury reprezentanilor Portico Quartet and Field Muzică, cântăreț Mali Rokia Traoré, The Futureheads și efectuate cu care, la Royal Albert Hall, ca parte a unui Teenage Cancer Trust arata.

Tim a remixat, de asemenea, artiști printre care David Silviana, Catherine Anne Davies, Bat pentru Lashes si Steven Wilson de Porcupine copac; co-scris materiale cu 80 de legenda punk Toyah, cantareata folk Beth Orton si Marcella Detroit; efectuate pe albume ale lui David Silviana, Steve Jansen, Get Cape Wear Cape Fly Sam Duckworth și Aqualung; a contribuit la diverse biblioteci de muzică și compuse pentru reclame și televiziune.

In plus, Tim a lucrat ca chitarist pentru artistul Island Martin Grech prin intermediul a trei tururi. El este în prezent lucrează la monitorizarea Crown & Tratat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At the ICMP, we have always focused on the needs and potential of individual students, ensuring that the education we provide is tailored and personalised, and giving you the best chance of success in ... Citeste mai mult

At the ICMP, we have always focused on the needs and potential of individual students, ensuring that the education we provide is tailored and personalised, and giving you the best chance of success in the very competitive and challenging environment of the music industry. Citește mai puţin