Ma ansamblu teatru

Rose Bruford College of Theatre and Performance

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ma ansamblu teatru

Rose Bruford College of Theatre and Performance

MA Ansamblul Teatrul

MA Ansamblul este concentrat pe crearea unei companii ansamblu de studii postuniversitare. Programul este conceput pentru profesioniștii din industria de lucru și pentru studenții de la o reclamă, performanță, dirijarea, muzica, dans sau studii de teatru de fundal care doresc să se angajeze și să dezvolte abilități avansate ca practicieni de teatru.

Lucru conceput constituie fundamentul cursului care se concentrează pe povestea spun prin performanta, imagine vizuală, teatru fizic, scris, sunet și muzică și colaborarea dintre formele, precum și între indivizi. Programul este destinat celor care doresc să participe la reinventarea de forma explorat prin dezvoltarea ansamblului și efectuarea de teatru care este inovatoare, imaginative și dinamic.

Pe parcursul perioadei treisprezece luni tu și colegii tăi colegii vor lucra ca un ansamblu; extinderea abilitățile practice și teoretice nu doar ca un grup, dar și ca un individ. Ansamblul are posibilitatea de a elabora și de a efectua cel puțin de patru ori pe parcursul anului la ambele locuri în Colegiul si alte site-uri din Londra. Una dintre aceste performanțe oferă ansamblul posibilitatea de a tur munca lor de peste mări și prezenta ceea ce sunt capabili de a crea. Ansamblul din acest an a călătorit în Germania de Est, care efectuează o Cabaret incredibil de bine primit, care a inclus extrase din William Shakespeare, Samuel Beckett și Noël Coward.

Oricare ar fi domeniul dvs. de specialitate, acest curs își propune să dezvolte abilitățile existente și te încurajează să se angajeze în noi abilități, în scopul de a alimenta cariera ta ca un colaborator profesionist în industria profesionale.

Acest curs oferă, de asemenea, studenților posibilitatea de a câștiga experiență profesională în cadrul industriei în afara colegiului în timpul modulului de plasare. De exemplu, actualii studenți au folosit acest modul de a profesa ca directori adjuncți pentru proiecte noi de scriere și alții au câștigat de credit profesional pentru a acționa în companiile de teatru competenți.

"Acest curs mi-a dat o oportunitate fantastică de a explora o gamă diversă de tehnici teatrale într-un mediu colaborativ. Acest curs a deschis ochii la beneficiile de a lucra împreună ca o unitate de coeziune pe o perioadă mai lungă de timp decât este în mod normal alowed de teatru "tradițional". Toată lumea are o intrare egal în procesul de creație este o experiență interesantă și plină de satisfacții pentru oricine care ar dori să se apropie de disciplinele cu o minte deschisă, și într-o atmosferă de susținere incredably. Având acces la personalul academic de conducere Rose Bruford într-o capacitate de aproape consultativ ne permite tuturor să se dezvolte în calitate de profesioniști în timp ce menținerea beneficiul de bază a muncii auto-generate. "

Nick Stafford (MA Ansamblul Teatru)


Cerințe de intrare


Un grad onoruri bun (de obicei, un 2.1) și de experiență / sau echivalent profesională într-un domeniu legat. Vi se va cere să participe la un interviu sau audiție.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
13 luni
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Sidcup, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Sidcup, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala