Ma / aceste unități / PGDip (compoziție)

Generalități

Programul de descriere

MA / aceste unități / PgDip (Compozitie)


DE CE aceste unități / MA?

Aceste unități / MA este un full-time învățat sau part-time curs postuniversitar care vede continua cu specializare în oricare Production, Performance, Compoziție, sau Performanță și Compoziție, și să demonstreze un angajament critic cu disciplina printr-un colocviu (aceste unități) sau critică scris (MA).

Lucrează pe bază de unu-la-unu cu personalul nostru de performanță și / sau compozitori și angajarea cu practicieni creative, puteți câștiga o înțelegere puternică academic și profesional de practica, si de ceea ce este nevoie pentru a fi un medic de muzică de succes în secolul 21 .

Elevii de performanță sunt încurajați să dezvolte repertoriu provocatoare și inovatoare (evaluată prin considerentele publice), în timp ce elevii de compoziție sunt oferite de sprijin pentru pregătirea portofolii de compozitii originale și să prezinte realizări.


CURSUL

Aceste unități / AM urmează același program de studiu ca PGDip, dar cu un modul suplimentar la sfârșitul anului, culminand in - pentru elevii de performanță - un spectacol finală în prezența unui grup de examinatori și o audiență invitat sau, pentru elevii Compozitie, un portofoliu finală compoziție care trebuie să demonstreze viziune artistică și o identitate compozițională în curs de dezvoltare.

În proiectul final, vă sunt de așteptat să demonstreze abilitățile și profesionalismul le-ați dezvoltat și va fi responsabil pentru toate aspectele legate de realizare a proiectului dumneavoastra; de exemplu, ca un student Compozitie, luați responsabilitatea pentru toate interpreți și ingineri de înregistrare, precum și ca un student de performanță, te uiți după toate aspectele legate de performanța, inclusiv planificare, organizare, coordonare a resurselor, armare sunet (uman / fizice) , stabilirea scena si pentru repetitii.

Ca urmare a acestui fapt, elevii aceste unități se angajează o voce viva să demonstreze un nivel adecvat de angajare critică cu studiul lor de specialitate și candidații MA produc o critică de însoțire.


Cursuri de măiestrie, seminarii și conferințe

Un program pe tot parcursul anului de masterclass susținute de nume internaționale și experți contribuie la susținerea dezvoltării creativ. Vizitatori recente au inclus snarky Puppy, Charles McPherson, David Toop, Will Hick, Jason Rebello Trio, Donavan Hepburn, Deborah York, Emma Johnson, Enrico Rava și Ralph Salmins.

Ca un student postuniversitar la Leeds Colegiul de muzică, puteți participa, de asemenea seminarii și evenimente speciale de la Universitatea din Bradford, introducerea vă în, comunitate postuniversitare și mai mare de colaborare.

Ați putea depune, de asemenea, documente și piese pentru două conferințe noastre anuale, Festivalul Internațional de Inovații în Music Production și Compoziție (iFIMPaC) și International Jazz Conferința Educație Leeds - din nou, oferindu-vă o platformă esențială pentru a te prezenta la potențiali angajatori și colaboratori.


Tutorilor

Tutorii dvs. au o vasta experienta de a lucra în industria muzicală și sunt pasionat de condus practici de cercetare.

Credite lor includ de coaching vocal pentru Paloma Faith, Danny McNamara și Kevin Rowland (Kim Chandler), castigand numeroase concursuri internaționale (Jakob Fichert), care lucrează cu compozitori precum Trevor Wishart, Pete Stollery Alejandro Vinao (Dale Perkins), și înregistrarea pentru etichete inclusiv Mode, NMC, nonclassical și Tzadik (Damien Harron).


VIITORUL DE START

Prin conectarea vă cu industria și cifrele de artă bazate pe, vă oferim sprijin de cercetare adaptat și a vă pregăti pentru o carieră solidă.

Absolventii nostri postuniversitare includ Leaf semnat-Label pianist și compozitor Matthew Bourne (BBC Radio Premiul Jazz pentru Inovare, Perrier Jazz Award), James Hamilton (de doua ori castigator Jazz Yorkshire Premiul, Premiul pentru Compoziție Jazz Contemporan la Premiile BASCA Composer britanic), Gemma Wild (Lancashire Young Composer al anului), și David Lawrie, al cărui proiect MA Minciunilor, Charlatans, Jinxmongers (pentru voce și acompaniament) a primit o versiune independentă.

Noi susținem relații puternice cu absolventii nostri, de multe ori le invita înapoi pentru a efectua în sezonul nostru concert.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At Leeds College of Music we provide a stimulating and collaborative environment in which students can become creative, confident and versatile practitioners in their chosen fields. See how our relati ... Citeste mai mult

At Leeds College of Music we provide a stimulating and collaborative environment in which students can become creative, confident and versatile practitioners in their chosen fields. See how our relationships with Leeds City College and the University of Bradford help us provide opportunities for the local, national and international communities to engage with music and music-making of the highest standards. Citește mai puţin