Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați Master of Arts în Reading Online

Standardele de stat și federale de educație au crescut necesitatea profesorilor calificați care pot îmbunătăți calitatea citirii pentru clasele K-8. Masterul online de arte în lectură, cu accent pe educația elementară, oferit de Colegiul de Educație, se aliniază cu standardele Asociației Internaționale de Literație pentru a pregăti specialiști și intervenționiști pentru a răspunde provocărilor globale ale dezvoltării alfabetizării. Curriculumul riguros servește comunității, oferind diversității studenților accesul echitabil la educația de înaltă calitate, cu o fundație de alfabetizare.

Prin experiențe bazate pe observație și practici, MA în lectură, cu accent în învățământul elementar, oferă aplicarea teoriei și a celor mai bune practici educaționale pentru a îmbunătăți nivelul de alfabetizare în mediile de colaborare. Efectuați curriculum-ul, instruirea și evaluarea cu o bază solidă în strategiile corecte de citire și studiați o varietate de instrumente de evaluare, abordări instructive și tehnici de comunicare eficiente pentru învățarea optimizată. De asemenea, vă implicați în studii avansate în școlile elementare, pentru a inspira crearea de medii literare și pentru a sprijini alfabetizarea în toate domeniile de conținut.

Trebuie să depuneți o copie a licenței dvs. curente de predare sau să furnizați dovezi de minim 1 an de experiență didactică pentru a aplica pentru acest program. În plus, este esențial să aveți acces la o sală de clasă K-8 pentru a finaliza asignările programului. Dacă statul dvs. are nevoie de un certificat K-12, vă rugăm să discutați cu un reprezentant al înscrierii pentru a discuta despre opțiunile disponibile.

Rezultatele de ieri

Strategii avansate de instruire

În Master of Arts în lectură cu un accent în programul de învățământ elementar de învățământ, vă examinați procesul de planificare, compunere și furnizarea unui curriculum de lectură angajat și eficient pentru elevii elementare. De asemenea, învățați să identificați, să evaluați și să evaluați strategiile de instruire folosind datele și rezultatele obținute de studenți.

Ce veți învăța

Descoperiți Master of Arts în curriculum-ul de lectură

În acest MA în programul de lectură, veți examina:

  • Planificarea, dezvoltarea, evaluarea și metodele de planificare a curriculumului pentru angajarea diferiților cursanți
  • Bazele teoretice și bazate pe dovezi ale proceselor și instrucțiunilor de citire și scriere
  • Modele profesionale de învățare și leadership pentru promovarea alfabetizării, punând accentul pe dispozițiile pozitive în mediile de învățare individuale și colaborative
  • Aplicarea cercetării creierului în practica clasei și efectul acesteia asupra deciziilor curriculare, instructive și de evaluare

Rezultatele carieră

Opțiuni de carieră în curriculum și instruire

Carierele obișnuite cu masterat în lectură la nivel elementar includ specialistul în lectură sau curriculum, profesor, tutore, furnizor de asistență pentru alfabetizare și antrenor de alfabetizare în școli. Printre posibilele locuri de muncă se numără școlile elementare și medii private, charter și publice, agențiile de servicii sociale și organizațiile de asistență educațională.

Locațiile de program

on-line

Urmeze o educație de ultimă generație, cu un grad on-line de la Grand Canyon University. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară

Programele de seara Grand Canyon University a satisface cerințele profesioniștilor care lucrează care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 51 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date