Ma în dezvoltarea internațională

Generalități

Programul de descriere

Caracteristici principale

Ca o extindere succesivă a acestui program de gradul MA în Dezvoltare Internațională arată, programul nostru de lider în dezvoltarea internațională își menține dezvoltarea extrem de reputație a calității sale de învățământ în special legate de problemele de dezvoltare. În timp ce cursurile sale de bază sunt în principal legate de economie modernă, realizările sale remarcabile în domeniul educației care să acopere în mod cuprinzător problemele de dezvoltare pot fi găsite nu numai în numărul de absolvenți ai acestui program de gradul, dar, de asemenea, în numărul de țări ale tuturor absolvenților. Diversitatea țărilor studenților înscriși oferă una dintre mediile cele mai ideal pentru a studia probleme internaționale de dezvoltare. Rețeaua umană puternică a absolvenților acestui program prezinta calitatea acestui program educațional, precum și beneficiile pe care elevii din acest program vor câștiga după absolvire.

Programul cuprinde o gamă largă de probleme de politică publică, în contextul dezvoltării socio-economice. Aceste aspecte sunt examinate în domeniile finanțe, comerț, investiții, dezvoltarea resurselor umane, mediul, dezvoltarea durabilă, și dezvoltarea urbană și regională. Dincolo de înțelegerea circumstanțelor imediate și specifice ale problemelor specifice fiecărei țări, programul oferă studenților cu cât mai multe oportunități ca se poate, pentru a lasa cota de elevi / aprofundeze problemele de dezvoltare ale diferitelor țări sub medii sale cursuri riguroase. Programul este format din cursuri necesare și electivă, iar studenții înscriși pot alege mai multe cursuri de electivă, pe baza propriilor lor interese de cercetare și de politici conexe după ce au luat cursuri necesare, toate acestea sunt concepute pentru a face elevii să folosească instrumente analitice foarte sofisticate lin în explorarea propria lor dezvoltare probleme. Membrii facultății noastre ne dedica pentru a oferi studenților cu expertiza și experiența noastră de a contribui la scrierea lor teza de succes. Diversitatea studenților peste mai mult de treizeci de țări diferite, precum și membri ai personalului didactic la nivel profesional înalt, dintre care toți au fost acordate doctoratele de școli absolvent de renume din străinătate, au ca rezultat cele mai mari beneficii în obținerea unui grad MA în Dezvoltare Internațională.

Programul este, de asemenea, extrem de util pentru persoanele care doresc să lucreze în cadrul organizațiilor internaționale, dintre care multe au fost implicate în probleme de dezvoltare. O experiență ca student înscris în acest program cu siguranță vă oferă valori de nepretuit; îmbunătățirea drastică în capitalul uman echipat cu instrumente foarte analitice care sunt impresionant de puternice pentru a analiza problemele de dezvoltare, precum și dezvoltarea rețelei umane puternice în special în țările din Asia, inclusiv Asia Centrală, ceea ce va duce cu siguranță la un rezultat maximizat în cariera ta viitoare dacă aveți în vedere un succes de invidiat în Asia domenii conexe.

Ultima actualizare Nov 2016

Despre facultate

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Citeste mai mult

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Citește mai puţin