MTech în sondajul cantitativ (bazat pe cercetare)

Generalități

Programul de descriere

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și rezolvarea problemelor la o specializare specială în cercetarea cantității, dezvoltarea proprietății și în alte domenii conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Efectuează cercetare și dezvoltare într-o zonă specializată și implică-te în transferul tehnologiei în domeniul cercetării cantității și al dezvoltării proprietăților.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

O BTech: Sondaj de cantitate sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU O Diplomă Națională Superioară: Construcție de Sondaj plus experiență de muncă aprobată și alte calificări post-diplomă. Studenții sunt selectați în funcție de merit academic și domeniu de studiu aprobat.

Conferința de grad

MTech: Sondarea cantitativă va fi conferită studenților care au finalizat cu succes proiectul de cercetare și disertația.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare August 2019

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin