Calificarea își propune să dezvolte abilități intelectuale și profesionale și oferă studentului oportunitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Această calificare va oferi studentului oportunitatea de a afișa competența în aplicarea metodologiei de cercetare relevante, precum și comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor și de a reflecta asupra procesului de cercetare și a rezultatelor.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Efectuează cercetare și dezvoltare într-o zonă specializată și implică-te în transferul tehnologiei în domeniul cercetării cantității și al dezvoltării proprietăților.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

Solicitantul trebuie să dețină un BTech: Managementul operațiunilor sau o calificare echivalentă la nivelul NQF 7, astfel cum este stabilit de un comitet de statut. Pentru admiterea la un program MTech, toate cererile vor fi revizuite în termeni de performanță academică și calificări prealabile, iar dacă este necesar, solicitanții vor fi intervievați pentru a afla, printre altele, interesul pentru studiul postuniversitar și capacitatea departamentului de a se acomoda cu interesul cercetării. .

Conferința de grad

MTech: Managementul operațiunilor va fi conferit studenților care au finalizat cu succes proiectul de cercetare și disertația.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 105 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date