$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Programe de MSc în Jurnalism internațional

În general căutat după finalizarea programului de diplomă de licență relevant, a Master of Science, sau Master, este o realizare academic considerat pe plan internațional eliberat studenților care set complet cursuri cu succes într-o zonă legate de știință dat. Doar ceea ce este un Master in International Jurnalism? Elevii din aceste programe trebuie să se aștepte revizuire aprofu… Citeste mai mult

În general căutat după finalizarea programului de diplomă de licență relevant, a Master of Science, sau Master, este o realizare academic considerat pe plan internațional eliberat studenților care set complet cursuri cu succes într-o zonă legate de știință dat.

Doar ceea ce este un Master in International Jurnalism? Elevii din aceste programe trebuie să se aștepte revizuire aprofundată a o largă varietate de subiecte legate de zilele jurnalism la nivel mondial. Deși există un anumit nivel de variație de la program la program, programele de studii cel mai internațional de master jurnalismului se concentreze pe fata schimbare a jurnalismului în care se referă la tehnologia modernă. Teme comune suplimentare de studiu și discuții includ adesea etica internaționale, logistică, cercetare, turism și cum să planifice și să raporteze misiuni străine noi în mod corect și eficient.

Titularii de masterat sunt frecvent angajat peste cei fără grade sau cei cu grade mai mici, și sunt, de asemenea, frecvent posibilitatea de a atinge pozitii de nivel superior în economia internațională. În plus, salariile sunt în general mai mari pentru cei cu diplome de master decat cei cu grade doar de licență. În cele din urmă, Master of desemnare Stiinta permite elevilor să urmeze o și mai mare denumire academic (doctorat), dacă se dorește.

Datorită variației substanțială a costurilor de școlarizare de la program de un maestru internațional jurnalism la altul, studentii interesati sunt încurajați să contacteze toate școlile de interes pentru valorile specifice de școlarizare.

Elevii care au un Master of Science in International Jurnalism sunt gata pentru o varietate de poziții legate de raportarea la nivel mondial și mass-media.Mulți merg să lucreze pentru presa scrisă, televiziunea sau organizații de știri mass-media on-line de pe tot globul, în timp ce alții lucrează în calitate independent sau în învățământul superior. Alte aspirațiile de carieră comun pentru absolvenții acestor programe includ de lucru pentru organizațiile de ajutor extern sau în calitate de profesioniști de politică externă.

Studenții interesați în explorarea numeroasele opțiuni educaționale legate de jurnalism internațional disponibil la nivel global sunt sfătuiți să exploreze programele listate în baza noastră de date. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
University of Stirling
Stirling, Regatul Unit

Cursul nostru de Master în International Journalism introduce studenți dintr-o gamă largă de medii academice și profesionale la teoria și practica jurnalismului într-un contex ... +

Cursul nostru de Master în International Journalism introduce studenți dintr-o gamă largă de medii academice și profesionale la teoria și practica jurnalismului într-un context global. Cursul este axat pe plan internațional și se ocupă de practica jurnalismului în diferite medii media, culturale și de reglementare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
12 - 27 luni
Engleză
Campus