close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Tehnologii alimentare Part time în Statele Unite ale Manchester Regatul Unit 2021

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru… Citeste mai mult

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Manchester este cunoscut pentru arhitectura sa și a doua cea mai mare zonă urbană din Marea Britanie, de 5 ori mai mare decât orașul în sine. Există doar trei universități, dar au în total 73 de mii de studenți.

Solicită Informații Programe de MSc în Tehnologii alimentare Part time în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici