$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Tehnologii alimentare De învăţare la distanţă în Marea Britanie 2022

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții c… Citeste mai mult

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Contactează Universități Top Masterate în Științe în Tehnologii alimentare De învăţare la distanţă în Marea Britanie 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Marea Britanie
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2022
Campus
Online