$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Tehnologii alimentare De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Anglia Regatul Unit 2022

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educ… Citeste mai mult

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Programe de MSc în Tehnologii alimentare De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Marea Britanie
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2022
Campus
Online