close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Programe de MSc în Tehnologii alimentare Part time 2021

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Solicită Informații Programe de MSc în Tehnologii alimentare Cu jumătate de normă 2021

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Turku
Turku, Finlanda

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. ... +

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Aug 2022
19 Ian 2022
Campus
 
EIT Food
Leuven, Belgia

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și pa ... +

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și parteneri industriali din toată rețeaua noastră de parteneri, acest program își propune să vă pregătească să conduceți o viitoare transformare a sistemului alimentar și să sporiți competitivitatea companiilor pentru care ați ales să lucrați. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2021
Campus
 
EM Normandie Business School
Rouen, Franţa

Deveniți un specialist în sector, înarmați pentru a face față provocărilor de dezvoltare ale industriei agroalimentare.

Deveniți un specialist în sector, înarmați pentru a face față provocărilor de dezvoltare ale industriei agroalimentare. -
MSc
Normă întreagă
15 luni
Limba franceza
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Germania

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și varia ... +

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și variația materialelor sale de pornire, acest lucru are ca rezultat un risc mai mare de variabilitate în timpul producției, transportului și depozitării. Cum putem furniza cât mai mulți oameni posibil în cele mai durabile moduri cu alimente sănătoase de înaltă calitate? Veți aborda această întrebare și întrebări similare în programul de masterat „Calitatea și siguranța alimentelor”. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Nov 2021
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimente ... +

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor; transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman; rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. Aceste două preocupări sunt direct traduse în punctele de interes ale programului IUPFOOD. Programul InterUniversity în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea Ghent (UGent). Programul se bazează pe expertiza combinată a KU Leuven și UGent în domeniul cercetării și educației în domeniul tehnologiei alimentare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Regatul Unit

Sectorul agroalimentar important la nivel global este legat intrinsec de provocările legate de utilizarea pământului și a apei, schimbările climatice, sănătatea și bunăstarea. ... +

Sectorul agroalimentar important la nivel global este legat intrinsec de provocările legate de utilizarea pământului și a apei, schimbările climatice, sănătatea și bunăstarea. Acest program ghidat de industrie își propune să ofere studenților abilitățile avansate, cunoștințele și expertiza necesare pentru a-și asuma roluri de management tehnic și de producție în această industrie în creștere. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Sept 2021
Campus
 
Politecnico di Milano
Milano, Italia +1 Mai mult

Ingineria Alimentară vizează dezvoltarea unei noi culturi a industriei alimentare și formarea masteranzilor care sunt capabili să rezolve problemele și să inoveze lanțul valor ... +

Ingineria Alimentară vizează dezvoltarea unei noi culturi a industriei alimentare și formarea masteranzilor care sunt capabili să rezolve problemele și să inoveze lanțul valoric al industriei alimentare și băuturilor. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Scopul principal al MSc în Tehnologia Alimentelor este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente spe ... +

Scopul principal al MSc în Tehnologia Alimentelor este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea, luarea deciziilor , gândire strategică și abilități organizaționale. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus
 
Lund University
Lund, Suedia

Masterul comun Erasmus Mundus în inovare și design de produse alimentare (FIPDes) este un program academic de doi ani în domeniul științei alimentelor și al dezvoltării produs ... +

Masterul comun Erasmus Mundus în inovare și design de produse alimentare (FIPDes) este un program academic de doi ani în domeniul științei alimentelor și al dezvoltării produselor oferit prin cooperarea dintre cinci universități europene. Absolvenții vor putea să își asume provocările și oportunitățile uriașe din sectorul inovației alimentare, al proiectării produselor și al ambalării. În mod obișnuit, își vor începe propria afacere de fabricație sau de consultanță, vor găsi poziții fie în țara lor, fie într-o ramură națională a unei mari mărci internaționale de alimente, sau vor reveni în mediul academic ca doctoranzi în domeniul alimentar / inovației. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
KU Leuven
Leuven, Belgia

Pentru a-și îndeplini destinul nutrițional, produsele alimentare trebuie să fie produse în siguranță și livrate consumatorului final. Aceasta necesită tehnologii de procesare ... +

Pentru a-și îndeplini destinul nutrițional, produsele alimentare trebuie să fie produse în siguranță și livrate consumatorului final. Aceasta necesită tehnologii de procesare pentru a converti materiile prime în intermediari, ingrediente și alimente, împreună cu tehnologiile de conservare pentru a le asigura stabilitatea și durata de valabilitate. Astăzi, producția durabilă de alimente sigure și nutritive de înaltă calitate este o provocare-cheie. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
Curtin University
Perth, Australia

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice ... +

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice instruite pentru a aplica această tehnologie. Cursurile noastre postuniversitare din această disciplină pot oferi cariere diverse și provocatoare și au fost concepute pentru a oferi pregătire profesională celor deja angajați în industria alimentară și celor din alte domenii științifice. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
English (Australia)
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Elveţia

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse ... +

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse și procese eficient de la materii prime până la livrare. Luați în considerare cunoștințele despre tehnologie, produse alimentare, ambalare, lanț de aprovizionare, strategie și design. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 7 semestre
Engleză
Campus
 
University of Algarve
stos, Portugalia

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate ... +

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate în producția de alimente sigure și sănătoase care să îi califice pe destinatar nu numai să analizeze și să controleze, ci și să proiecteze, să dezvolte sisteme de producție alimentară și produse alimentare. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Portuguese (Portugal), Engleză
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Regatul Unit

Acest curs este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile, cunoștințele și abilitatea de a deveni un inginer de procese alimentare profesionale.

Acest curs este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile, cunoștințele și abilitatea de a deveni un inginer de procese alimentare profesionale. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici