$close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe de MSc în Tehnologii alimentare De învăţare la distanţă 2022

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlil… Citeste mai mult

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Solicită Informații Programe de MSc în Tehnologii alimentare De învăţare la distanţă 2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2022
Campus
Online