close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele 18 Programe de MSc în Tehnologii alimentare

MSc este abrevierea pentru Master of Science, care este un grad de studii postuniversitare pe care puteți alege să lucreze după finalizarea unui program de licență. Acest grad este adesea găsit în domeniul științei și al tehnologiei. Ce este un MSc în tehnologia alimentară? Acest grad se referă la instrumentele și tehnologiile utilizate în producerea, depozitarea, distribuirea și… Citeste mai mult

MSc este abrevierea pentru Master of Science, care este un grad de studii postuniversitare pe care puteți alege să lucreze după finalizarea unui program de licență. Acest grad este adesea găsit în domeniul științei și al tehnologiei.

Ce este un MSc în tehnologia alimentară? Acest grad se referă la instrumentele și tehnologiile utilizate în producerea, depozitarea, distribuirea și pregătirea produselor alimentare. Oricare dintre aceste domenii poate fi centrul atenției dvs. sau puteți să vă concentrați asupra întregului ciclu al unui anumit grup de alimente, cum ar fi carnea de vită sau porumb. Vă puteți aștepta să aflați despre chimia alimentelor și biologia, precum și despre siguranța alimentelor și reglementările.

Puteți dobândi anumite abilități în timpul acestui program, cum ar fi abilități analitice, comunicare și un ochi pentru detalii. O bună comunicare este utilă în toate relațiile dvs. private și profesionale, în timp ce analiza și atenția acordată detaliilor pot contribui la productivitatea dvs.

Pentru a obține un Master în Tehnologia Alimentară, așteptați să solicitați finanțare sau să plătiți pentru unele costuri pe cont propriu. Unele cheltuieli includ cărți, înregistrare, călătorie și durata studiilor. Puteți să contactați școala aleasă în prealabil pentru a obține estimări privind unele dintre aceste numere.

O diplomă în tehnologia alimentară vă poate pregăti pentru o carieră în diferite domenii ale producției, distribuției și gestionării alimentelor. În producție, puteți căuta titlurile de locuri de muncă ale tehnologului alimentar, dezvoltatorului de produse și berii tehnice. În domeniul distribuției și al managementului, puteți aplica pentru un post de administrator de calitate sau de ofițer de reglementare. Există, de asemenea, poziții în marketing care necesită cunoaștere a tehnologiei alimentare pentru a obține cuvântul despre noi procese și informații despre nutriție.

Tehnologia din spatele producției și distribuției de alimente este atât de importantă încât mai multe școli oferă cursuri și grade în acest domeniu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
EM Normandie Business School
Rouen, Franţa

Acest program este predat în limba franceză.

Acest program este predat în limba franceză. -
MSc
Normă întreagă
Limba franceza
Sept 2020
Campus
 
KU Leuven
Leuven, Belgia

Acest Master European de doi ani încurajează inovația și tehnologia pentru a vă ajuta să excelați cu nevoile viitoare și durabilitatea în cadrul paradigmei FOOD4S („forța alim ... +

Acest Master European de doi ani încurajează inovația și tehnologia pentru a vă ajuta să excelați cu nevoile viitoare și durabilitatea în cadrul paradigmei FOOD4S („forța alimentară”): Știința și Ingineria Sistemelor Alimentare Durabile. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Ungaria

Un inginer științific și tehnician certificat în domeniul produselor alimentare este calificat în domeniul producției, al tehnologiei, al planificării operațiunilor, al gestio ... +

Un inginer științific și tehnician certificat în domeniul produselor alimentare este calificat în domeniul producției, al tehnologiei, al planificării operațiunilor, al gestionării proceselor economice, al dezvoltării produselor, al asigurării calității, al licitației și este capabil să întreprindă sarcini de gestiune ținând seama în același timp de economice. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Campus
 
EIT Food
Warsaw, Polonia +5 Mai mult

Masterul pilot în programul Food Systems este oferta unică a EIT Food pentru a dezvolta talentele de vârf pentru sectorul alimentar. Programul se bazează pe o combinație de ab ... +

Masterul pilot în programul Food Systems este oferta unică a EIT Food pentru a dezvolta talentele de vârf pentru sectorul alimentar. Programul se bazează pe o combinație de abilități esențiale pentru a deveni inovatori și antreprenori eficiente din sectorul alimentar , împreună cu abilități tehnice cheie care sunt adaptate la cariera individuală Pathway pentru fiecare elev. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2020
Campus
 
Curtin University
Perth, Australia

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice ... +

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice instruite pentru a aplica această tehnologie. Cursurile noastre postuniversitare din această disciplină pot oferi cariere diverse și provocatoare și au fost concepute pentru a oferi pregătire profesională celor deja angajați în industria alimentară și celor din alte domenii științifice. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
English
Iul 2020
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Elveţia

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse ... +

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse și procese eficient de la materii prime până la livrare. Luați în considerare cunoștințele despre tehnologie, produse alimentare, ambalare, lanț de aprovizionare, strategie și design. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 7 semestre
Engleză
Sept 2020
Campus
 
University of Turku
Turku, Finlanda

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. ... +

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Aug 2021
20 Ian 2021
Campus
 
University of Algarve
Faro, Portugalia

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate ... +

Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate în producția de alimente sigure și sănătoase care să îi califice pe destinatar nu numai să analizeze și să controleze, ci și să proiecteze, să dezvolte sisteme de producție alimentară și produse alimentare. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Portuguese, Engleză
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimente ... +

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor; transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman; rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. Aceste două preocupări sunt direct traduse în punctele de interes ale programului IUPFOOD. Programul InterUniversity în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea Ghent (UGent). Programul se bazează pe expertiza combinată a KU Leuven și UGent în domeniul cercetării și educației în domeniul tehnologiei alimentare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Regatul Unit

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a-și asuma rolurile tehnice și de management al produselor în sectorul ag ... +

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a-și asuma rolurile tehnice și de management al produselor în sectorul agroalimentar important la nivel global. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Sept 2020
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Cum evaluați contaminanții microbieni în mesele gata? Cum putem influența gustul și textura alimentelor pentru a le face mai dorite? Cum putem folosi noile tehnologii pentru a ... +

Cum evaluați contaminanții microbieni în mesele gata? Cum putem influența gustul și textura alimentelor pentru a le face mai dorite? Cum putem folosi noile tehnologii pentru a face alimente sigure și durabile? Prin acest curs, veți explora producția de alimente din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care gusturile și senzațiile alimentelor și modul în care acestea influențează nutriția și sănătatea. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2020
Campus
Online
 
Lund University
Lund, Suedia

Acest Master Master Erasmus Mundus își propune să ofere o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte relevan ... +

Acest Master Master Erasmus Mundus își propune să ofere o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte relevant pentru studenții din UE și din țările terțe care doresc să fie angajați în sectorul agroalimentar și al băuturilor. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
Politecnico di Milano
Milan, Italia

Ingineria Alimentară vizează dezvoltarea unei noi culturi a industriei alimentare și formarea masteranzilor care sunt capabili să rezolve problemele și să inoveze lanțul valor ... +

Ingineria Alimentară vizează dezvoltarea unei noi culturi a industriei alimentare și formarea masteranzilor care sunt capabili să rezolve problemele și să inoveze lanțul valoric al industriei alimentare și băuturilor. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Oct 2020
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Regatul Unit

Acest curs este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile, cunoștințele și abilitatea de a deveni un inginer de procese alimentare profesionale.

Acest curs este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile, cunoștințele și abilitatea de a deveni un inginer de procese alimentare profesionale. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Germania

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți din) organisme care au fost vii sau încă sunt. În plus față de complexitatea mai mare a compoziției sale ș ... +

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți din) organisme care au fost vii sau încă sunt. În plus față de complexitatea mai mare a compoziției sale și de variația materialelor sale de pornire, aceasta duce la un risc mai mare de variabilitate în timpul producției, transportului și depozitării. Cum furnizăm cât mai multe persoane, în cele mai durabile moduri, cu alimente sănătoase de înaltă calitate? Vă veți ocupa de acestea și de întrebări similare din programul de master „Calitatea și siguranța alimentelor”. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
01 Oct 2020
01 Iul 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici