close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele 22 Programe de MSc în Tehnologii alimentare

MSc este abrevierea pentru Master of Science, care este un grad de studii postuniversitare pe care puteți alege să lucreze după finalizarea unui program de licență. Acest grad este adesea găsit în domeniul științei și al tehnologiei. Ce este un MSc în tehnologia alimentară? Acest grad se referă la instrumentele și tehnologiile utilizate în producerea, depozitarea, distribuirea și… Citeste mai mult

MSc este abrevierea pentru Master of Science, care este un grad de studii postuniversitare pe care puteți alege să lucreze după finalizarea unui program de licență. Acest grad este adesea găsit în domeniul științei și al tehnologiei.

Ce este un MSc în tehnologia alimentară? Acest grad se referă la instrumentele și tehnologiile utilizate în producerea, depozitarea, distribuirea și pregătirea produselor alimentare. Oricare dintre aceste domenii poate fi centrul atenției dvs. sau puteți să vă concentrați asupra întregului ciclu al unui anumit grup de alimente, cum ar fi carnea de vită sau porumb. Vă puteți aștepta să aflați despre chimia alimentelor și biologia, precum și despre siguranța alimentelor și reglementările.

Puteți dobândi anumite abilități în timpul acestui program, cum ar fi abilități analitice, comunicare și un ochi pentru detalii. O bună comunicare este utilă în toate relațiile dvs. private și profesionale, în timp ce analiza și atenția acordată detaliilor pot contribui la productivitatea dvs.

Pentru a obține un Master în Tehnologia Alimentară, așteptați să solicitați finanțare sau să plătiți pentru unele costuri pe cont propriu. Unele cheltuieli includ cărți, înregistrare, călătorie și durata studiilor. Puteți să contactați școala aleasă în prealabil pentru a obține estimări privind unele dintre aceste numere.

O diplomă în tehnologia alimentară vă poate pregăti pentru o carieră în diferite domenii ale producției, distribuției și gestionării alimentelor. În producție, puteți căuta titlurile de locuri de muncă ale tehnologului alimentar, dezvoltatorului de produse și berii tehnice. În domeniul distribuției și al managementului, puteți aplica pentru un post de administrator de calitate sau de ofițer de reglementare. Există, de asemenea, poziții în marketing care necesită cunoaștere a tehnologiei alimentare pentru a obține cuvântul despre noi procese și informații despre nutriție.

Tehnologia din spatele producției și distribuției de alimente este atât de importantă încât mai multe școli oferă cursuri și grade în acest domeniu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
EIT Food
Leuven, Belgia

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și pa ... +

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și parteneri industriali din toată rețeaua noastră de parteneri, acest program își propune să vă pregătească să conduceți o viitoare transformare a sistemului alimentar și să sporiți competitivitatea companiilor pentru care ați ales să lucrați. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2021
Campus
 
University of Turku
Turku, Finlanda

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. ... +

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Aug 2022
19 Ian 2022
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Ungaria

Un inginer științific și tehnician certificat în domeniul produselor alimentare este calificat în domeniul producției, al tehnologiei, al planificării operațiunilor, al gestio ... +

Un inginer științific și tehnician certificat în domeniul produselor alimentare este calificat în domeniul producției, al tehnologiei, al planificării operațiunilor, al gestionării proceselor economice, al dezvoltării produselor, al asigurării calității, al licitației și este capabil să întreprindă sarcini de gestiune ținând seama în același timp de economice. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2021
30 Iun 2021
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Lund University
Lund, Suedia

Masterul comun Erasmus Mundus în inovare și design de produse alimentare (FIPDes) este un program academic de doi ani în domeniul științei alimentelor și al dezvoltării produs ... +

Masterul comun Erasmus Mundus în inovare și design de produse alimentare (FIPDes) este un program academic de doi ani în domeniul științei alimentelor și al dezvoltării produselor oferit prin cooperarea dintre cinci universități europene. Absolvenții vor putea să își asume provocările și oportunitățile uriașe din sectorul inovației alimentare, al proiectării produselor și al ambalării. În mod obișnuit, își vor începe propria afacere de fabricație sau de consultanță, vor găsi poziții fie în țara lor, fie într-o ramură națională a unei mari mărci internaționale de alimente, sau vor reveni în mediul academic ca doctoranzi în domeniul alimentar / inovației. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Regatul Unit

Studenții de la Lincoln au ocazia să studieze o varietate de subiecte de perspectivă, cum ar fi știința avansată a culturilor, fabricarea avansată a alimentelor, dezvoltarea d ... +

Studenții de la Lincoln au ocazia să studieze o varietate de subiecte de perspectivă, cum ar fi știința avansată a culturilor, fabricarea avansată a alimentelor, dezvoltarea de noi produse și procese, siguranța alimentară și managementul tehnic, precum și comercial, operațional, lanțul de aprovizionare și managementul agil. . Urmărind elementul predat al programului, studenții pot întreprinde o perioadă de practică profesională. Această plasare de șase luni poate fi cu unul dintre partenerii din industrie ai Universității sau cu o organizație cu surse independente. Elevii care finalizează cu succes acest traseu vor primi titlul de Master în tehnologie agroalimentară cu practică profesională. -
MSc
Normă întreagă
14 luni
Engleză
Sept 2021
Campus
 
EM Normandie Business School
Rouen, Franţa

Deveniți un specialist în sector, înarmați pentru a face față provocărilor de dezvoltare ale industriei agroalimentare.

Deveniți un specialist în sector, înarmați pentru a face față provocărilor de dezvoltare ale industriei agroalimentare. -
MSc
Normă întreagă
15 luni
Limba franceza
Campus
 
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugalia

Sectorul alimentar este esențial pentru a asigura calitatea și dezvoltarea societății. În ciuda dezvoltărilor recente ale sistemelor alimentare, în prezent se apropie mari pro ... +

Sectorul alimentar este esențial pentru a asigura calitatea și dezvoltarea societății. În ciuda dezvoltărilor recente ale sistemelor alimentare, în prezent se apropie mari provocări. Exemple de acestea sunt Agenda 2030, emisă de ONU cu 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD), deoarece dezvoltările și sustenabilitatea sunt în prezent pe o cale de coliziune și pandemia COVID-19. Până în 2050, lumea va avea nevoie de 60% mai multă hrană și, odată cu scăderea nivelurilor de productivitate, este puțin probabil ca acest obiectiv să fie atins, cel puțin dacă nu există nicio modificare a sistemului alimentar actual. În acest sens, este necesar să se creeze strategii de dezvoltare și inovare pentru creșterea durabilă a producției agricole și alimentare, îmbunătățirea lanțurilor de aprovizionare globale, scăderea pierderilor și deșeurilor alimentare, scăderea impactului asupra mediului, economisirea energiei și asigurarea alimentelor sigure și hrănitoare pentru toți. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză, Portugheză
11 Oct 2021
22 Sept 2021
Campus
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Germania

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și varia ... +

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și variația materialelor sale de pornire, acest lucru are ca rezultat un risc mai mare de variabilitate în timpul producției, transportului și depozitării. Cum putem furniza cât mai mulți oameni posibil în cele mai durabile moduri cu alimente sănătoase de înaltă calitate? Veți aborda această întrebare și întrebări similare în programul de masterat „Calitatea și siguranța alimentelor”. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Nov 2021
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimente ... +

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor; transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman; rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. Aceste două preocupări sunt direct traduse în punctele de interes ale programului IUPFOOD. Programul InterUniversity în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea Ghent (UGent). Programul se bazează pe expertiza combinată a KU Leuven și UGent în domeniul cercetării și educației în domeniul tehnologiei alimentare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 
Politecnico di Milano
Milano, Italia +1 Mai mult

Ingineria Alimentară vizează dezvoltarea unei noi culturi a industriei alimentare și formarea masteranzilor care sunt capabili să rezolve problemele și să inoveze lanțul valor ... +

Ingineria Alimentară vizează dezvoltarea unei noi culturi a industriei alimentare și formarea masteranzilor care sunt capabili să rezolve problemele și să inoveze lanțul valoric al industriei alimentare și băuturilor. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Scopul principal al MSc în Tehnologia Alimentelor este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente spe ... +

Scopul principal al MSc în Tehnologia Alimentelor este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea, luarea deciziilor , gândire strategică și abilități organizaționale. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus
 
KU Leuven
Leuven, Belgia

Acest master european de doi ani (BiFTec-FOOD4S) („forța alimentară”) promovează o abordare transversală și multidisciplinară a unei game largi de subiecte legate de pilonii 4 ... +

Acest master european de doi ani (BiFTec-FOOD4S) („forța alimentară”) promovează o abordare transversală și multidisciplinară a unei game largi de subiecte legate de pilonii 4S: Știință (Știința alimentară și tehnologia inginerească), Sustenabilitatea (Produs alimentar durabil) & Proiectarea proceselor alimentare), Siguranță (Siguranța și calitatea alimentelor) și Simulare (Știință și tehnologie computerizată a alimentelor). -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
Curtin University
Perth, Australia

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice ... +

Industria alimentară este una dintre cele mai mari din lume. Creșterea sa, în special pe piața exporturilor, necesită un nivel ridicat de tehnologie, precum și persoane fizice instruite pentru a aplica această tehnologie. Cursurile noastre postuniversitare din această disciplină pot oferi cariere diverse și provocatoare și au fost concepute pentru a oferi pregătire profesională celor deja angajați în industria alimentară și celor din alte domenii științifice. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
English (Australia)
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Elveţia

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse ... +

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse și procese eficient de la materii prime până la livrare. Luați în considerare cunoștințele despre tehnologie, produse alimentare, ambalare, lanț de aprovizionare, strategie și design. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 7 semestre
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici