Keystone logo

1 MSc Programe în Tehnologia alimentelor și a băuturii în Parma, Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Italia
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Tehnologia alimentelor și a băuturii
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

    Popular study format

    MSc Programe în Tehnologia alimentelor și a băuturii

    Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

    Studiul tehnologiei alimentelor și a băuturilor poate fi de interes pentru persoanele care caută o carieră în industria serviciilor de alimentare, deoarece acest domeniu de studiu se poate concentra pe dezvoltarea unei înțelegeri fundamentale a pregătirii, prelucrării și siguranței produselor alimentare.

    Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

    Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.