MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Tehnologia alimentelor și a băuturii in Italia 2021

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Studiul tehnologiei alimentelor și a băuturilor poate fi de interes pentru persoanele care caută o carieră în industria serviciilor de alimentare, deoarece acest domeniu de studiu se poate concentra pe dezvoltarea unei înțelegeri fundamentale a pregătirii, prelucrării și siguranței produselor alimentare.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe de Masterat în Științe de Top în Tehnologia alimentelor și a băuturii in Italia 2021

1 Rezultate din Tehnologia alimentelor și a băuturii, Italia Filter

Master în Ingineria Plantelor și Mașinilor din Industria Alimentară

University of Parma
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Italiană
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

Citeste mai mult