Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 15 Programe de MSc în Studiul produselor alimentare și al băuturilor

Un grad de Master of Science este de obicei urmărit după obținerea o diplomă de licență și poate dura până la doi ani pentru a finaliza. Un Master de multe ori se concentrează pe domenii științifice sau matematice, dar ar putea include, de asemenea, subiecte mai proeminent asociate cu artele. Un student urmărește acest grad poate fi de așteptat să formuleze o teză, să participe la discuții și de cercetare completă.

Ce este un Master în Studii de Alimente si bauturi? Acest tip de program se concentrează asupra proprietăților și comportamentului produselor alimentare pe tot parcursul său de creștere, depozitare, conservare, transport și pregătire. Elevii pot învăța cum să se aplice științelor biologice, fizice și chimice la diferitele sisteme alimentare. Unele universități oferă studenților posibilitatea de a se concentra asupra produselor alimentare și a băuturilor specifice, cum ar fi vinul, bucătăria franceză sau bere. Cursuri pentru un Master în alimente și băuturi pot include produse alimentare și de ambalare a băuturilor, industria alimentară și a băuturilor tehnologie, precum și produse alimentare și de prelucrare a băuturilor.

Acest program este benefic pentru ca elevii să învețe de multe ori modul de a stabili un sistem de verificare a calității aplicabil întregului lanț de producție de alimente. Elevii pot primi, de asemenea, mai multă experiență formularea de soluții de securitate și de prelucrare a produselor alimentare. După ce a obținut un Master în Studii de alimente și băuturi, un student ar putea avea acces la noi oportunități de carieră sau un salariu mai mare.

Costul unui Master în Studii de Alimente si bauturi pot varia foarte mult de la o școală la alta. De multe ori geografie, dimensiunea și tipul de școală clasă joacă un rol în costul de școlarizare.

După obținerea unui Master în Studii de alimente și băuturi, studenții pot fi gata să înceapă o carieră ca manageri de marketing pentru companiile alimente sau bauturi, scriitori de produse alimentare și băuturi, manageri de distribuție sau reprezentanți ai sectoarelor regionale. De multe ori, acest tip de gradul de master face posibil pentru absolvenții de a obține posturi de conducere.Acest curs de studiu au putut pregăti chiar și oamenii de știință pentru a rula propriile lor restaurante, crame, distilerii sau ferme.

Dacă credeți că acest program este potrivit pentru tine, următorul pas trebuie să luați este de a aplica. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

15 Rezultate din Studiul produselor alimentare și al băuturilor

INSEEC Bordeaux

Acest Master acceptă atât studenții din medii diferite (absolvenți de școală universitară sau de management), cât și profesioniști din industria vinicolă. Cu o orientare ... [+]

Master of Science în Marketing și Management al Vinului

Acest Master acceptă atât studenții din medii diferite (absolvenți de școală universitară sau de management), cât și profesioniști din industria vinicolă. Cu o orientare internațională puternică, acest program își propune să echipeze studenții noștri cu abilități de afaceri și tehnice pentru a lucra ca directori de înaltă calificare în sectorul vitivinicol. Bazat ferm în lumea profesională, MSc va permite studenților să stăpânească metodele și instrumentele necesare de management. Următoarele sunt tipurile de poziții pe care absolvenții noștri vor fi pregătiți pentru: manager regional de export, manager de produs, manager de cumpărare, manager de marketing, manager de comunicare, manager de firmă de vin ...... [-]

Franţa Bordeaux
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESA Ecole Superieur d'Agriculture

Master "International Vintage": Vine, de vinuri si de management Terroir este de a instrui elevii să devină experţi specializaţi în sectorul vitivinicol, să le facă conşt ... [+]

Master "International Vintage": Vine, de vinuri si de management Terroir

&nbsp

Curs> pentru directori viitor specializate în vinuri internaţionale şi producătoare de vin sectoare

> Student calea de studiu

> Nivelul I - 5 ani de învăţământ superior

> Programul Erasmus Mundus

&nbsp

&nbsp

MSC Programul Obiective

&nbsp

Pentru a trenului elevilor pentru a deveni experţi specializaţi în secta vin RUP, să le facă conştienţi de dimensiunea europeană a producţiei de vin, şi să le ofere cu cunoştinţe de tehnici, tehnologie, economie, organizare, strategii, de marketing, precum şi abordarea consumatorilor. Pentru a pregăti studenţii pentru o abordare inter-culturale: cursuri de limbi străine, programele oferite în diferite ţări şi prelegerile ţinute de profesori şi experţi de naţionalităţi diferite. ... [-]

Franţa Angers China Nanjing
Septembrie 2019
La zi
4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome Business School

Rome Business School în domeniul alimentar ... [+]

Instruire de excelență, stagii de practică plătite, servicii de carieră, rețele internaționale și multe alte beneficii pentru dezvoltarea profesională și personală. Formule de predare pentru fiecare cerere.

Data de începere: în fiecare an, în martie și octombrie

Rome Business School în domeniul alimentar

Industria italiană de produse alimentare și băuturi crește atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Produsele italiene sunt un cuvânt cheie pentru un nivel de calitate recunoscut și apreciat în întreaga lume atât din punct de vedere al materiilor prime, cât și al provenienței geografice.

Rolul jucat de produsele italiene este, de asemenea, din ce în ce mai dominant în industria ospitalității, care este un aspect important al noii identități italiene. O contribuție puternică la această "mișcare" a fost dată de lanțurile hoteliere, care, datorită sensibilității și cunoștințelor lor de piață, au început să ofere, în restaurantele lor internationale, produse italiene și bucătari - cei care își induc angajamentul personal, cultura și experimentarea în ofertele lor.... [-]

Italia Rome Italy Online
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Acest program online urmărește să dezvolte personalul din industria alimentară, în special cei care lucrează în domeniul asigurării calității tehnice și al NPD, cu referi ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Master în Tehnologia Alimentară pentru Industrie (FDL) în domeniul Tehnologiei Alimentare pentru Industrie are ca scop dezvoltarea personalului din industria alimentară, în special a celor care lucrează în domeniul asigurării calității tehnice și dezvoltării de produse noi, cu referință și aplicații specifice la propria practică. Acest program aplicat are scopul de a contesta preconcepțiile și practica participanților, precum și dezvoltarea cunoștințelor, abilităților și competențelor acestora.

Pentru acest program nu este necesară participarea la universitate, deoarece este oferită numai prin mijloace electronice.

Conținutul cursului... [-]
Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
Part time
5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Acest curs este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile, cunoștințele și abilitatea de a deveni un inginer de procese alimentare profesionale. ... [+]

Cursul de masterat în Ingineria proceselor alimentare vă va oferi cunoștințele teoretice și practice necesare în industria alimentară, care, combinate cu pregătirea și experiența industrială relevantă, vă pot ajuta pe calea de a deveni inginer autorizat.

Instruirea dvs. vă va oferi o înțelegere detaliată a teoriei ingineriei proceselor alimentare, a metodelor și a practicilor și este oferită de o echipă de specialiști, inclusiv de lectori din industria alimentară sau cu experiența industriei alimentare.

Fapte fundamentale Învățarea dvs. va fi informată de lectori din industria alimentară sau din experiența industriei alimentare. Acest curs oferă formare specializată, informată de industrie și punctele forte ale cercetării facultății, în prelucrarea proprietăților materialelor alimentare, de la fermă la furculiță. Universitatea din Nottingham are o reputatie puternica de cercetare in domeniul stiintei alimentare. Școala noastră de Biosciences este clasată pe locul nr. 1 de cercetare în Regatul Unit pentru agricultură, veterinar și știință alimentară (Cadrul de excelență pentru cercetare în 2014). ... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Master of Science în regulamentul de siguranță alimentară este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a complexității juridice și de reglementare a producție ... [+]

Master of Science în regulamentul de siguranță alimentară este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a complexității juridice și de reglementare a producției alimentare, de etichetare și de distribuție. Programul va oferi studenților cunoștințele necesare pentru companiile și organizațiile care cresc, procesează, distribuie sau vinde alimente și băuturi, respectând în același timp statutul federal și statutul de reglementare pentru producerea, distribuția și comercializarea produselor alimentare.

După finalizarea Regulamentului de masterat în domeniul siguranței alimentelor, studenții:

Demonstrați o stăpânire a aptitudinilor de gândire tehnică și critică în documentele și statutele privind reglementarea siguranței alimentareProiectați, dezvoltați și puneți în aplicare observațiile privind reglementarea siguranței produselor alimentareAnalizați și evaluați statutele de reglementare privind siguranța alimentară, regulamentele, documentele orientative și observațiile.... [-]
Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
1 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Acest curs este axat pe înțelegerea, gestionarea, promovarea și protecția produselor agroalimentare italiene de înaltă calitate, inclusiv a vinului. ... [+]

Programe de MSc în Studiul produselor alimentare și al băuturilor. Descrierea cursului

Acest grad de masterat se va concentra pe înțelegerea, gestionarea, promovarea și protecția produselor alimentare de mare valoare, inclusiv a vinului.

Sistemul italian de producție alimentară recunoscut la nivel internațional va fi analizat ca un model pentru definirea și caracterizarea elementelor individuale care contribuie la valoarea unică a produselor alimentare care sunt legate în mod inextricabil de locul (terroir) prin legături istorice, sociale și culturale. Aceste elemente includ, de asemenea, evoluții mai recente în domeniul tehnologiei, alimentației, alimentației, alimentației și sănătății și științelor senzoriale, care se află în centrul cererii internaționale în creștere pentru alimentele de mare valoare legate de terroir. Rezultatul specific de învățare pentru absolvenții acestui program va fi o înțelegere profundă a caracteristicilor multidimensionale care disting aceste alimente de celelalte pe piață și care pot fi exploatate în valorificarea produselor și în strategiile de informare a consumatorilor.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cranfield University

Folosind cele mai bune avantaje din cadrul Cranfield (tehnologia și managementul), MSC de Sisteme Alimentare și Management explorează natura integrată a lanțurilor actual ... [+]

Prezentare generală

Folosind cele mai bune avantaje din cadrul Cranfield (tehnologia și managementul), MSC de Sisteme Alimentare și Management explorează natura integrată a lanțurilor actuale de aprovizionare cu alimente și modul de gestionare eficientă a cererii tot mai mari de la consumatori pentru îmbunătățirea siguranței, calității și securității alimentare.

Cranfield's Food Systems and Management MSc este unic în Europa, deoarece examinează întregul lanț alimentar de la pre-recoltă la piață. Îți dezvoltă abilitățile manageriale și conține vizite în industrie și în industrie. Acestea vă vor pregăti pentru o carieră diversă în industria alimentară în secolul XXI. Cursul a fost dezvoltat în urma unei cercetări extinse desfășurate de industrie și integrează știința, tehnologia și managementul. Provocările actuale din industria alimentară cu rapidă schimbare îi determină pe angajatori să caute absolvenți care să înțeleagă și să gestioneze eficient lanțurile de aprovizionare cu alimente.... [-]

Regatul Unit Swindon Cranfield
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Audencia Business School

Pentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștin ... [+]

Gradul dublu într-o creștere

Pentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștințe de afaceri academice și practice pentru a gestiona mai bine provocările alimentare mondiale într-o manieră responsabilă și inovatoare.

Odată cu impactul tot mai mare al globalizării și a tehnologiilor avansate, industria alimentară, agroenergiei și agriculturii se află într-o stare de expansiune și evoluție. Ca două dintre cele mai importante țări din lume în domeniul agrobusinessului, Franța și Brazilia sunt pregătite să joace un rol fundamental în viitorul industriei alimentare.... [-]

Franţa Nantes China Shenzhen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Debrecen

Master în securitatea și calitatea produselor alimentare este conceput pentru a dezvolta cunoștințele dumneavoastră de licență și de a îmbunătăți prin aplicare și de cerc ... [+]

Discipline academice: Științe agricole

Gradul: Master of Science (MSc)

Calificare: Inginer siguranța și calitatea produselor alimentare

Durata: 4 semestre

Credite obținute: Gradul de masterat necesită finalizarea a 120 de credite (ETC).

Scopul programului: MSc în siguranța și calitatea alimentelor este conceput pentru a dezvolta cunoștințele dumneavoastră de licență și să-l îmbunătățească prin aplicare și cercetare. Domeniul științei alimentelor este larg și programul reflectă această diversitate, cu accent pe calificarea materiilor prime, tehnologia de procesare, analiza calității și asigurarea calității.

Cerințe de limbă: Competență în limba engleză (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / examinare orală)... [-]

Ungaria Debrecen
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Burgundy School of Business

MSc Managementul vinului este un program de 16 luni pentru a produce specialiști corporativi care vor putea aplica cunoștințe teoretice și practice aprofundate ale mediul ... [+]

Managementul vinului MScObiective

Un program de 16 luni pentru a produce specialiști corporativi care vor putea aplica cunoștințe teoretice și practice aprofundate ale mediului de afaceri internațional managementului internațional în industria vinului, a berii și a băuturilor spirtoase.

ProgramTEORETIC

• Cunoașterea practică a mediului de afaceri internațional

• Practică avansată de management internațional în industria vinului și a băuturilor spirtoase

• Studierea fundamentelor vitivinicole cu management, drept, finanțe și marketing aplicate sectorului

DIMENSIUNEA INTERNAȚIONALĂ

• Facultatea internațională și experți din întreaga lume... [-]

Franţa Dijon
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Montpellier Business School

Masterul nostru în Managementul alimentației și al vinului este un program de 10 luni pregătirea studenților pentru o carieră de management internațional în industria ali ... [+]

Occitanie este renumită în străinătate pentru producerea și comercializarea vinurilor, alimentelor și delicateselor de excelență. Beneficiază atât de climatul cel mai favorabil, cât și de influența strânsă a Mării Mediterane și de capacitatea ecosistemului său alimentar și vinicol de a distruge industria prin inovație agilă și rapidă.

Vinificatorii din Occitanie cresc vinuri spumante, vinuri dulci, vinuri roșii, vinuri albe și o gamă de vinuri rosé cu culori, arome și gusturi unice. Actorii din industria alimentară au dezvoltat un sentiment de responsabilitate globală prin acordarea unei game largi de produse ecologice și durabile.

Masterul nostru în Managementul alimentației și al vinului este un program de 10 luni pregătirea studenților pentru o carieră de management internațional în industria alimentară și vinului. Oferă studenților o adevărată experiență locală și globală în campusul nostru din Montpellier, în sudul Franței.... [-]

Franţa Montpellier
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

"Vinurile și băuturile spirtoase constituie un ecosistem mereu în schimbare, o industrie fragmentată, complexă și totuși fascinantă. Pentru a înțelege produsul și piața, ... [+]

"Vinurile și băuturile spirtoase constituie un ecosistem mereu în schimbare, o industrie fragmentată, complexă și totuși fascinantă. Pentru a înțelege produsul și piața, este necesar să avem baze tehnice solide, dar și să putem evalua situația financiară, economică , problemele de marketing și de mediu, tendințele, oportunitățile și constrângerile. Pentru a răspunde provocărilor de mâine, elevii trebuie să fi primit cheile, să fie ghidați și apoi să dezvolte o viziune globală.

La vinul Kedge

Jeremy Cukierman, maestru al vinului

De ce să alegeți acest program?

Învățare prin practică

Având în vedere legătura dintre studenți, lectori și companii, studenții participă activ la formarea proprie.... [-]

Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi pr ... [+]

Prezentare generală

În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse și procese eficient de la materii prime până la livrare. Luați în considerare cunoștințele despre tehnologie, produse alimentare, ambalare, lanț de aprovizionare, strategie și design.

Cariere - Alimentele viitorului

Ca absolvent de masterat, veți avea abilitățile necesare pentru a analiza și evalua relațiile de inginerie specifică produselor și proceselor. Trebuie să înțelegeți contextele economice și politice mai largi în care acestea au loc. Veți putea gândi dincolo de constrângerile limitelor interdisciplinare și veți dezvolta soluții inovatoare, integrative la probleme.... [-]

Elveţia Wädenswil
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Turin campus

Pentru o carieră de succes în Food ... [+]

Pentru o carieră de succes în Food

Obiectivele programului

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Inovatoare și operaționale

Acest Master oferă toate elementele unui program de master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare care oferă experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.

Un stagiu, cursuri interactive bazate pe studii de caz, lucrul în echipă integrat și prezentări orale, precum și laboratoare operaționale și jocuri de afaceri, vor face acest Master unic și inovator și vă va oferi o pregătire foarte practică pentru a intra cu succes în acest sector.... [-]

Italia Turin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză