Filter
Masterat în Științe
Chile Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Studii de afaceri în Chile 2019

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Chile este o a crescut atât ca un studiu in strainatate si destinatie de vacanta. Chile a devenit o destinatie importanta pentru studenți din întreaga lume care doresc să-și continue și continue educația lor.

Programe de Masterat în Științe de Top în Studii de afaceri în Chile 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Studii de afaceri, Chile

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science în Inovație și Antreprenoriat (MIE) este un spațiu de instruire și specializare în care studenții își aprofundează cunoștințele și abilitățile pentru a ... [+]

Master of Science în Inovație și Antreprenoriat (MIE) este un spațiu de instruire și specializare în care studenții își aprofundează cunoștințele și abilitățile pentru a crea valoare prin crearea de noi întreprinderi sau contribuie din inovare la companiile înființate.

Acest program se bazează pe munca în echipă pentru a realiza implementarea unui antreprenor / proiect inovator. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor metodologii solide predate de profesori și mentori la nivel înalt. MIE durează 12 luni și este împărțită în trei etape: 1) etapa de explorare și generare de idei, 2) etapa de conceptualizare a noilor afaceri și, în final, 3) etapa de implementare a proiectelor.... [-]

Chile Peñalolén
Martie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză