$close

Filtre

Vezi rezultatele

Privește Programe de MSc în Studii de televiziune

Realizarea obiectivelor personale și academice poate fi posibilă atunci când urmează un grad de Master of Science (MSc). Pentru studenții care speră să se extindă asupra studiilor anterioare, un MSc poate oferi cursuri necesare pentru asigurarea unei cariere viitoare luminos și promițătoare. Ce este un MSc în știința senzorială? Acest domeniu de studiu se concentrează pe creșter… Citeste mai mult

Realizarea obiectivelor personale și academice poate fi posibilă atunci când urmează un grad de Master of Science (MSc). Pentru studenții care speră să se extindă asupra studiilor anterioare, un MSc poate oferi cursuri necesare pentru asigurarea unei cariere viitoare luminos și promițătoare.

Ce este un MSc în știința senzorială? Acest domeniu de studiu se concentrează pe creșterea gradului de conștientizare prin studierea modului în care se interpretează informațiile senzoriale asociate consumului alimentar. Programele de curs includ, de obicei, studii referitoare la producția și tehnologia alimentară, precum și la furnizarea de informații privind nutriția și sănătatea. Elevii vor învăța, de asemenea, să aplice teorii senzoriale în domeniile de creare și design al alimentelor, în plus față de aspectele psihologice cum ar fi comportamentele alimentare și modul în care simțurile influențează preferința unuia pentru alimentele pe care le consumă.

Există numeroase beneficii pentru absolvirea unui grad de știință senzorială. Elevii pot aplica setul de competențe nou dobândit în multe domenii diferite ale industriei alimentare. Cei interesați de aspectele de marketing ale creării alimentelor vor găsi, de asemenea, aceste studii utile, deoarece oferă o perspectivă mai aprofundată asupra recursului anumitor alimente și produse.

Costul obținerii unui Master în știința senzorială poate varia de la școală la școală. Trebuie să efectuați cercetări amănunțite pentru a stabili dacă un program potențial se potrivește bine cu perspectiva financiară. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți dacă o instituție este potrivită pentru dvs.

Cei care dețin o diplomă de master în știința senzorială caută adesea poziții în industria producției de alimente. Astfel de poziții se pot număra între activitățile de marketing și aspectele științifice ale creării alimentelor. Alți absolvenți pot căuta roluri în instituțiile de cercetare sau în organizațiile guvernamentale care lucrează la creșterea producției de alimente în întreaga lume. Elevii pot, de asemenea, să-și aprofundeze înțelegerea privind crearea de alimente și modul în care acestea se referă la informații senzoriale prin urmărirea programelor de doctorat.

În cazul în care participarea la cursuri în campus se dovedește incomod, portalurile online de învățare pot servi drept alternativă ideală. Acest lucru este valabil mai ales pentru profesioniștii care doresc să-și extindă educația actuală sau cei care locuiesc în zone îndepărtate, cu acces minim la educația de calitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
University of Stirling
Stirling, Regatul Unit

Acest televizor factual MSc vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea conținut faptic pentru difuzare. Dezvoltat cu industrie și predat de practicieni cu exper ... +

Acest televizor factual MSc vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea conținut faptic pentru difuzare. Dezvoltat cu industrie și predat de practicieni cu experiență, acest curs este axat pe practică: creșterea ideilor, dezvoltarea propunerilor și realizarea de programe. -
MSc
Normă întreagă
12 luni
Engleză
Campus