MASTERSTUDIES

Privește Programe de MSc în Studii de marketing Cu jumătate de normă în Belgia 2020

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Cursurile de marketing și comunicare te învață cum să creezi un plan de marketing bazat pe cercetarea pieții și pe principii de marketing. Aceste cursuri fac de obicei parte dintr-un program universitar sau de certificare. Alte materii includ metode de utilizare a tendințelor deciziilor consumatorilor pentru a crea o imagine de marcă.    

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Solicită Informații de Top Masterate în Științe în Studii de marketing Part time în Belgia 2020

2 Rezultate din Studii de marketing, Belgia Filter

Master în Management - Marketing Strategic Internațional

HEC Management School - University of Liège
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
30 Apr. 2020
Engleză
Campus

Dezvoltați o viziune contemporană a marketingului și a strategiei, luând în considerare revoluția IT.

Citeste mai mult

Master of Science în Economie de Afaceri - Marketing

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Programul Business Economics se adresează studenților interesați de scena afacerilor. Le pregătește pentru îndeplinirea activă și flexibilă a unei game largi de sarcini în sec ...

Citeste mai mult