Filter
Masterat în Științe
Canada Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Studii de energie în Canada 2019

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Studiile de energie se concentrează pe satisfacerea cererii de putere. Pot fi explorate diferite surse de energie precum cea solară, eoliană, geotermală, nucleară și sursele convenționale. Uneori accentul poate fi pus pe tehnologia implicată în energia durabilă și pe îmbunătățirea eficienței.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Programe de Masterat în Științe de Top în Studii de energie în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de energie, Canada

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
NYIT - Vancouver

Programul nostru hands-on vă pregătește pentru o carieră interesantă în gestionarea și securitatea energetică și a facilităților. Curriculum-ul cuprinzător cuprinde clădi ... [+]

Programul nostru hands-on vă pregătește pentru o carieră interesantă în gestionarea și securitatea energetică și a facilităților. Curriculum-ul cuprinzător cuprinde clădiri verzi, sisteme energetice și probleme de mediu, inclusiv:

tehnologii avansate ale bateriilor și celulelor de combustibilEnergie alternativaaudituri de mediu și monitorizareevaluarea riscului de mediufuncționarea instalațiilorsisteme de centrale electricesisteme inteligente de rețeatehnologia energiei solaresisteme de inginerie și management

Finalizați acest program la NYIT-Old Westbury, în Manhattan, în Vancouver, sau pe deplin online. Sunt oferite cursuri de weekend și de seară.

Cerințe de admitereȚineți o diplomă de licență de patru ani sau echivalentul acesteia de la un colegiu sau o universitate acreditată, în domeniul ingineriei și / sau al științei.În situații speciale, pot fi luate în considerare alte specializări, inclusiv economie, management, arhitectură sau arte liberale, cu un set minim de cursuri prealabile:PHYS-115 umanitatea și universul fizic (3 credite)ECON-101 Economie de bază (3 credite)IENG-245 Design Statistic I (3 credite)Au un GPA cumulat minim de 2,85 (pe o scară de 4,0).Studenții internaționali trebuie să demonstreze competența în limba engleză prin prezentarea unui scor minim de 6.5 (IELTS) sau 88 (TOEFL IBT) pentru admitere.Luați GRE la discreția departamentului.Trimiteți materialele solicitate necesare... [-]
Canada Vancouver
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză