4 MSc Programe în Studii de drept în Statele Unite ale Americii for 2024

MSc Programe în Studii de drept în Statele Unite ale Americii for 2024Filter
    • Online USA

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Universitatea Johns Hopkins MS în program de reglementare știință oferă studenților care urmăresc o carieră în știința de reglementare, cu un curs de specialitate de studiu subliniind subiecte avansate în procesele de aprobare de reglementare pentru produse biotehnologice la nivel mondial și intern. Elevii pot fi specializați într-un aspect al științei de reglementare la alegerea lor prin intermediul a trei cursuri elective, inclusiv o mare varietate de cursuri avansate de reglementare.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul în Justiție, Drept și Criminologie de la Școala de Afaceri Publice din AU vă încurajează să examinați teoriile din spatele instituțiilor fundamentale ale justiției și ale statului de drept. Te vei concentra pe domeniile practice, academice și strategice ale dreptului, criminologiei, justiției penale și securității.

    • Albany, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Școala de drept oferă un curriculum riguros, cu o bogată istorie a excelenței. Elevii de masterat se vor alătura unei comunități de facultăți distinse, studenților orientați și hotărâți, precum și unei rețele de absolvenți absolvenți care pot oferi mentorat, stagii și posibilități de angajare.

    • Grand Forks, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Pregătește-te pentru o carieră în spațiu cu o abordare largă care leagă ingineria, știința și politica. UND are primul program de studii spațiale de acest gen din lume! Masteratul nostru în studii spațiale este o experiență educațională unică dacă doriți să intrați în spațiul spațial sau dacă sunteți un profesionist aerospațial care dorește să vă extindă amplitudinea cunoștințelor.