4 MSc Programe în Studii de drept în Regatul Unit for 2024

MSc Programe în Studii de drept în Regatul Unit for 2024Filter
    • Bristol, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul în studii juridice sociale prezintă o oportunitate interesantă de a explora rolul dreptului în societate într-un moment critic al istoriei - și de a cultiva o înțelegere profundă a abordărilor interdisciplinare ale studiului dreptului și al fenomenelor juridice.

    • UK Online, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dacă sunteți un profesionist care lucrează în topografie, construcții sau într-un domeniu conex, acest curs, recunoscut de Chartered Institute of Arbitrators, vă va dezvolta capacitatea de a gestiona litigiile în mod eficient și de a le rezolva. Structura și conținutul predării la acest curs îndeplinesc cerințele de examinare ale Institutului de arbitri autorizați pe fiecare dintre Pathways sale de aderare - Arbitraj, arbitraj internațional și adjudecare pentru construcții - de la nivel de asociat până la nivel de bursă.

    • Online United Kingdom

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masteratul nostru în tehnologie juridică este disponibil atât pentru absolvenții de drept, cât și pentru cei care nu sunt în drept, oferindu-vă o perspectivă asupra acestui domeniu în dezvoltare rapidă. Veți învăța elementele de bază ale acestei tehnologii interesante și adesea perturbatoare într-un context legal și reglementările care se formează în jurul acesteia.

    • Online United Kingdom

    Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în științe în tehnologie juridică online este un master postuniversitar conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să dezvolte o cunoaștere aprofundată a tehnologiei juridice și a modului în care peisajul juridic este schimbat de tehnologie. Acest domeniu de specialitate interesant este perfect pentru avocatul modern, deoarece examinează modul în care tehnologiile inovatoare schimbă modul în care funcționează sectorul juridic. Acest curs este conceput pentru a vă oferi flexibilitatea de a vă concentra studiile pentru a se potrivi aspirațiilor dumneavoastră.