Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Compară Programe de MSc în Studii de artă De învăţare la distanţă 2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

Programele de Arte variază de la filosofie la limba engleză, de la performanță vocală la performanță instrumentală, și chiar și de la arte culinare la modă. Firul de legătură care conectează programele de artă este că toate acestea trebuie să aibă de-a face cu învățarea creativă.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Programe de MSc în Studii de artă De învăţare la distanţă 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de artă, De învăţare la distanţă

Unicaf University (ZM)

... [+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

[-]
Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Atena România Bucureşti Regatul Unit Londra Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Online  + 25 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză