close

Filtre

Vezi rezultatele

Vizualizează Programe de MSc în Studii de administrație Cu jumătate de normă în Malta 2021

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pen… Citeste mai mult

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pentru un loc de muncă în afaceri. Studenții sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Malta este o țară din sudul Europei, în Marea Mediterană 80 km sud de Sicilia și 333 km nord de Libia. Malta acoperă doar puțin peste 316 km ², fiind una dintre țările mai mici și mai dens populate lume.

Contactează Universități Cel Mai Bun Masterate în Științe în Studii de administrație Part time în Malta 2021

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Global College Malta
Xagħra, Malta

Universitatea din Chester MSC în Management, cu o specializare în Managementul Resurselor Umane

Universitatea din Chester MSC în Management, cu o specializare în Managementul Resurselor Umane -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici

Domenii de studiu conexe