Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot 2 Programe de MSc în Studii verzi

Un Master of Science este o realizare impresionantă. Aceasta indică o înțelegere profundă a subiectului. O diplomă de master este următorul pas într-o educație post-secundară după licență.

Ce este un MSc în Studii Verzi? Acest program este, în linii mari, studiul durabilității. Programul de grad se concentrează, în general, asupra impactului pe care tehnologiile diferite îl au asupra mediului și analizează aceste impacturi pentru potențialul de diminuare sau îmbunătățire a acestora. Este, de asemenea, posibil să acopere economia de a fi verde, precum și condițiile de politică și de piață care afectează tehnologiile verzi. Tendințele pieței, metodele de cercetare și analizele de mediu pot fi incluse, de asemenea.

Un Master în Studii Verzi vă poate oferi multe beneficii, îmbunătățind nu numai cariera, ci și viața personală. Este probabil să înveți abilități variind de la monitorizarea contaminării mediului, până la bugetare, până la gândirea critică.

Costul unui MSc în Studii Verzi depinde de mulți factori, în primul rând de ce școală participați și unde se află. Este posibil să puteți reduce costurile prin participarea la cursuri online. Consultați școala dvs. pentru a verifica taxele și pentru a discuta despre opțiunile de finanțare.

Opțiunile de carieră odată ce aveți un Master în Studii Verzi sunt adesea nelimitate. Puteți alege să intrați în sectorul privat ca manager de sustenabilitate pentru un angajator ecologic sau poate ca un lobbyist sau activist care să contribuie la influențarea politicii guvernamentale. De asemenea, puteți lucra la un colegiu sau la o universitate ca profesor sau cercetător. În mod alternativ, puteți opta pentru un consultant sau un scriitor independent. Conștientizarea ecologică este un domeniu care se schimbă odată cu schimbarea societății, iar o diplomă de master poate deschide multe uși.

Programele în studii verzi sunt disponibile în fiecare țară din lume, fie într-un cadru tradițional de clasă, fie online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Studii verzi

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)

Elevii vor dobândi cunoștințe interdisciplinare care să acopere toate domeniile de tehnologie verde si de monitorizare a mediului. La nivelul de Master, elevii vor dobând ... [+]

Gradul să fie obținute

Master of Science

DURATA

1.5 ani

Limbă

Englez

Puncte ECTS

90

Descrierea programului

Elevii vor dobândi cunoștințe interdisciplinare care să acopere toate domeniile de tehnologie verde si de monitorizare a mediului. La nivelul de Master, elevii vor dobândi cunoștințe de specialitate în domeniul tehnologiilor ecologice și de mediu, chimie și metode analitice. Cele mai importante curs "abilități" în domeniul tehnologiilor de monitorizare contaminare și de refacere a mediului.

Cerințe de intrare

BSc finalizare în Chimie / Știința Mediului sau studii conexe

Oportunități de carieră Orice funcție de conducere într-un produs chimic / laborator de analiză Ca un inginer chimist, inginer sau proces studentul va conduce proiecte de design în planificarea, controlul și construcția de procese Cariera academică - cercetare și predare Contact ... [-]
Polonia Gdańsk
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Sistemele de energie electrică se transformă rapid, făcând locurile de muncă în sectorul energetic printre cele mai rapide în creștere în SUA. Programul nostru echipează ... [+]

Detalii despre program

Elevii dobândesc o înțelegere a rețelei, istoric și astăzi; piețele de energie electrică; producția de energie electrică, eficiența și conservarea; guvernanță, risc și conformitate (GRC); impactul asupra mediului și constrângerile legate de energie; și mediul politic. Ei dezvoltă abilități în managementul strategic, comunicare, managementul schimbării, implicarea părților interesate și gândirea critică și a sistemelor.

Programul nostru interdisciplinar oferă dimensiuni mici de clasă și oportunități de cercetare, stagii și angajament profesional.

Rezultatele învățării programului

Elevii vor putea:

utilizează principiile și procesele întregului sistem pentru a înțelege modul în care sistemul energetic are un impact și este legat de sistemul ecologic și sistemul social.să demonstreze o înțelegere a politicii energetice și a mediilor de piață și impactul acestora asupra consumului și producției de energie.să demonstreze o înțelegere a dimensiunii umane a sistemelor energetice, inclusiv gestionarea schimbării, implicarea părților interesate și implicarea clienților.comunica cu pricepere prin rapoarte scrise și prezentări orale în stiluri relevante pentru domeniul energetic.să utilizeze o analiză critică pentru a înțelege de ce a evoluat actualul sistem de generare și distribuție a energiei electrice și cum să îl deplasăm spre rețeaua de secol XXI.Programul evidențiazăClasele sunt predate de facultate cu normă întreagă, precum și de facultate cu fracțiune de normă care au cunoștințe experimentale în sectorul energetic.Găzduim oaspeți vorbitori care reprezintă multe aspecte ale sectorului guvern, utilități, ONG-uri, firme private.Cursurile de seară sunt ținute la centrul USF din centrul San Francisco, la strada Howard Street 101. Ședințele de sâmbătă se țin în campusul principal.OFERAT IN... [-]
Statele Unite ale Americii San Francisco
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză